0 comments

Gaming în cloud de pe mobil: Geforce NOW ajunge pe Android – start-up.ro

by on 24 august 2019
 
  • 24 August 2019
  • Technolust

Ideea de cloud gaming a fost subiectul multor dezbateri anul acesta, dar conceptul există deja de ceva vreme. 30 de milioane de ore de gameplay și peste 1000 de gameri s-au bucurat de această experiență pe serverele GeForce NOW.

Încă de la lansarea versiunii beta a GeForce NOW, NVIDIA s-a concentrat pe dezvoltarea celui mai bun serviciu de cloud gaming. Compania se pregătește în lunile următoare de scoaterea platformei din versiunea beta pentru milioane de gameri nerăbdători să experimenteze cloud gaming-ul. Începând de astăzi, tehnologia GeForce RTX este disponibilă în rețeaua GFN pentru centrul de date din Frankfurt, Germania. În plus, GeForce NOW va ajunge din acest an pe mai multe ecrane, datorită extinderii pe telefoanele mobile cu sistemul de operare Android.

2 miliarde de ecrane, gata de gaming

Aflată deja în beta, platforma GeForce NOW va fi extinsă în curând pe cele mai populare ecrane din lume, telefoanele cu sistem de operare Android, inclusiv flagship-urile LG și Samsung.

La fel cum s-a întâmplat în cazul versiunilor pe PC, Mac și SHIELD TV, aplicația de mobil pentru Android va fi lansată mai întâi în versiune beta. Pentru o experiență mobilă completă, gamerii pot utiliza gamepad-urile Bluetooth precum SHIELD controller, Razer Raiju Mobile, Steelseries Stratus Duo sau Glap Gamepad (disponibil în Coreea).

O platformă deschisă gamerilor, editorilor și dezvoltatorilor

Serviciul conectează pasionații de gaming cu cele mai cunoscute magazine digitale, oferindu-le ocazia să-și păstreze propria bibliotecă de jocuri, dar și să adauge și titluri noi, precum Control, Fallout 76, Fortnite, Shadow of the Tomb Raider, Wolfenstein: Youngblood și World of Tanks. Așadar, jucătorii pot să continue experiența aventurilor pe care le-au început pe platformele deja deținute. Serviciul oferă suport pentru peste 500 de jocuri în momentul de față și este compatibil cu alte mii de titluri.

Titlurile pot fi cumpărate din magazine digitale cunoscute, așa că gamerii pot să le descarce și să le joace local, fără să fie nevoie de o achiziție specială în acest scop. Perioada gratuită beta este aproape de final, așadar gamerii care vor să aibă acces la jocurile viitorului îl pot solicita chiar acum.

Photo by Kaboompics .com from Pexels

Citeste stirea completa