0 comments

Garmin anunță smartwatch-urile Venu Sq și Venu Sq Music cu display-uri de 1.3 inch, GPS și suport Garmin Pay – Mobilissimo.ro

by on 24 septembrie 2020
 

Astăzi cei de la Garmin au anunțat lansarea a două noi smartwatch-uri pe piață și anume modelele Venu Sq și Venu Sq Music – cu diferența mare dintre cele două fiind suportul pentru streaming audio local. Aceste purtabile merg pe același design, oferind un ecran pătrat IPS LCD de 1.3 inch cu protecție Gorilla Glass și rezoluție de 240 x 240 pixeli, o ramă din aluminiu și curea din silicon.

Garmin Venu Sq

Primim pe ambele GPS, suport pentru serviciul de plăți contactless Garmin Pay și opțiuni de customizare prin Garmin Connect IQ ce ne permite să descărcăm watch face-uri, aplicații și widget-uri. Există și opțiunea de a adăuga propriile imagini pentru watchface-uri, iar ca orice smartwatch al momentului și acesta suportă notificări de pe telefon pentru mesaje text, remindere, alerte din social media sau apeluri.

Garmin Venu Sq

Utilizatorii care vor conecta un smartphone Android au posibilitatea de a răspunde la SMS-uri direct de pe ecranul ceasului. Avem și senzor de puls, pedometru și smartwatch-ul poate monitoriza activitatea fizică din peste 20 de sporturi. Modelul Music poate stoca până la 500 de melodii care vor fi redate local direct de pe device via Bluetooth.

Cât despre autonomie, aflăm că Garmin Venu Sq oferă 6 zile autonomie în mod smartwatch sau 14 ore cu GPS activat. Dacă se ascultă și muzică și GPS-ul este activat, atunci autonomia scade la doar 6 ore. Ceasurile au fost listate deja pe pagina oficială Garmin România și varianta standard costă 964 lei, iar cea Music 1.205 lei. 

Citeste stirea completa