0 comments

Genesis Oxid 250 Cooling Pad – Solutie ingenioasa de racire pentru laptop pe timp de vara!

by on 30 iunie 2018
 

A venit vara… cu temperaturile aferente, iar laptopurile, mai ales cele de gaming se supra-incalzesc. O solutie ar fi inlocuirea pastei termoconductoare, dar nu oricine se pricepe sa faca asta. O alta solutie, mai rapida, ar fi cea propusa de producatorii de periferice: un fel de paduri cu ventilatoare pe care sa asezi laptopul.

 

Genesis Oxid 250 este un cooling pad care va raceste laptopul, dar devine in acelasi timp si o extensie a lui. Fiind un cooling pad realizat de un producator de periferice pentru gaming, acesta are un design futurist si apropiat de designul laptopurilor de gaming, avand un design oarecum agresiv si led-uri RGB.

Genesis Oxid 250 are patru ventilatoare de 140mm  la o turatie de 800RPM. Pe pad se regaseste un buton care ne permite sa reglam turatia sau sa oprim ventilatoarele permanent. Formatul ne permite sa utilizam laptopuri de maxim 17.3 inch, asadar puteti pune de fapt  orice laptopuri doriti.

De asemenea, avem la dispozite patru moduri de a ajusta inaltimea padului pentru a spori comfortul in sesiunile lungi de gaming. Pe pad se regasesc  doua porturi USB la care putem conecta alte periferice. Constructia lui Genesis Oxid 250 este realizata din plastic si aluminu. Acesta este foarte rezistent si nu am observat puncte de slabiciune in utilizaeea lui.

Cooling padul ajuta foarte mult la reducerea temperaturilor, cu peste 10 grade, si am observat ca si partea superioara a tastaturii ramane rece, asadar aceasta solutie de racire este benefica pentru orice tip de laptop. Daca aveti un Macbook sau orice alt model de laptop cu carcasa integrala din metal, efectul racirii este si mai mare.

Asadar, pe timp de vara, daca aveti probleme cu laptopul va recomandam sa utilizati un astfel de cooling pad. Genesis Oxid 250 are un pret de 90LEI, o investitie minima pentru performante foarte bune.