0 comments

Genesis Xenon 750 Review: un mouse clasic, RGB, oarecum modular și, mai ales, ieftin!

by on 20 iunie 2018
 
  • Genesis este un brand care a devenit foarte popular pe partea de periferice de buget, dar trebuie să știți că ei nu au în portofoliu doar mouși de 50-60 lei, ci și produse premium.

  • Genesis Xenon 750 este un mouse cu un preț în jurul sumei de 170LEI și reprezintă vârful de gamă al producătorului pe acest segment. Mouse-ul poate deveni cu ușurință un obiect de mândrie pentru orice gamer datorită bling-bling-ului, sau mai precis grație iluminării RGB de care dispun. Sigur, bling-ul și RGB-ul nu înseamnă nimic dacă nu este îmbinat cu funcționalitate și confort, iar în acest caz putem spune că cei de la Genesis s-au învrednicit să ofere ceva tradițional, dar cu un mic twist sub capotă. Design-ul lui Genesis Xenon 750 este cât se poate de clasic, fiind un mouse cu șapte butoane, cu o carcasă simplă, adecvată pentru orice fel de grip. Totuși, discutăm despre un mouse destul de micuț, așa că nu îl recomandăm celor cu mâini mai mari, dar aici este și twistul din poveste – mouse-ul vine la pachet cu două module care-i pot modifica forma, făcându-l mai lat.

  • Layout-ul butoanelor face din Genesis Xenon 750 un mouse extrem de familiar și ușor de utilizat; ba mai mult, este gândit pentru cei care doresc și ceva performanță în eSports, încadrându-se în acel ideal: mouse de până într-o 100 de grame, cântărind mai exact 92 de grame.Ne-ar plăcea o iterație cu mai multe module pentru design. Experiența de utilizare a fost una cât se poate de plăcută. Forma mouse-ului nu prea futuristă a asigurat destul de mult confort și o viteză de reacție bună din partea senzorului. Nu am apăsat din greșeală butoane și nici nu ne-a obosit mâna.
  • Am testat Xenon 750 în câteva jocuri, precum PUBG și CS:GO. Mouse-ul se descurcă bine datorită senzorului Pixart PMW3330, care are un DPI de la 100 până la 10.200. Ne-a mai plăcut la Xenon 750 că are distanța de lift-off destul de mică. Iluminarea RGB Prismo poate fi controlată cu ajutorul unui soft, din care putem programa și cele șapte butoane. Cablul are o lungime de 1.8m, așadar este suficient de lung, iar la exterior este protejat de material textil. Mouse-ul se descurcă bine și ne bucură faptul că vedem din ce în ce mai des produse de calitate la prețuri accesibile.