0 comments

Gheorghe Falcă: E vital să schimbăm guvernul la toamnă. O moțiune de cenzură poate avea succes, dacă PSD coboară sub 30% la europarlamentare

by on 7 mai 2019
 

O moțiune de cenzură la adresa Guvernului poate avea succes la toamnă, dacă PSD va coborî sub 30% la alegerile europene din 26 mai, a declarat, la RFI, vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului crede că ”partidul în jurul căruia se poate constitui o viitoare majoritate parlamentară, un viitor Guvern, un Guvern care în primul rând să corecteze greșelile PSD-ului, dar apoi să declanșeze rapid o nouă etapă de dezvoltare a României este doar Partidul Național Liberal”.

În opinia lui Gheorghe Falcă, ”este foarte important ca PSD-ul să coboare sub 30% și în acel moment, când va începe sesiunea din toamnă, moțiunea de cenzură poate să aibă un succes. În acel moment, putem să spunem că salvăm un an de zile pentru România, dacă o moțiune de cenzură trece (…). Este vital ca România să schimbe Guvernul, dacă se poate, în această toamnă și să ne pregătim de o absorbție puternică a României, care cumulat cu banii care nu s-au cheltuit în anii 2019-2020-2021, pot să aducă venituri foarte mari României și evident, beneficii mari”.