0 comments

Gheorghe Flutur, trecut în tabăra lui Florin Cîțu: Avem nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid

by on 17 iulie 2021
 

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, trecut în tabăra susținătorilor lui Florin Cîțu în competiția pentru șefia PNL, își argumentează decizia surprinzătoare spunând că “partidul are nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid, să aibă mai multă forţă şi autoritate în negocierile dintr-o coaliţie de guvernare”.

Preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava și fost lider și ministru PDL, Gheorghe Flutur şi-a exprimat în mod direct, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, sprijinul faţă de Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

  • “O să vă surprindă ce spun acum: sunt susţinătorul lui Florin Cîţu şi am multe argumente”, le-a spus Flutur liberalilor reuniţi la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj.

El a adus ca argument faptul că premierul trebuie să fie şi preşedinte de partid, pentru ca autoritatea cu care negociază în coaliţie să crească.

  • “Am un argument de ce Florin Cîţu. Oameni buni, suntem principalul partid în coaliţie. Avem nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid să aibă mai mult forţă şi autoritate în negocierile dintr-o coaliţie de guvernare. Ştiu ce înseamnă, am participat la aceste şedinţe”, le-a mai transmis Flutur colegilor săi din PNL Sălaj, conform News.ro.

În 1 iulie, cu ocazia realegerii sale la şefia PNL Suceava, Gheorghe Flutur a anunţat ”susţinere totală” a liberalilor suceveni pentru Florin Cîţu la congresul din septembrie.