0 comments

Go4it: Cel mai puternic smartphone al momentului provine de la o marcă foarte puţin cunoscută în România şi în Occident – Gândul

by on 22 august 2019
 

În timp ce limita superioară de performanţă înregistrată pe AnTuTu până acum era de 464.000 de puncte, scor atins de Meizu 16s Pro, noul telefon se apropie de 500.000 de puncte, similar cu ceea ce atinge cel mai puternic iPad Pro de la Apple, dispozitivul care tine momentan recordul absolut pe AnTuTu.

 Noul Vivo iQOO Pro 5G este listat în baza de date a testului de performanţă drept vivo V1916A şi este echipat cu noul chipset Snapdragon 855 Plus de la Qualcomm, revizia mai puternică şi mai eficientă a procesorului care a debutat în această primăvară. Dispozitivul rulează Android 9.0 Pie şi este configurat cu 8 GB memorie RAM şi 256 GB spaţiu de stocare.

Se pare însă că motivul pentru scorul de 497.179 puncte este stocarea, care este configurată pe un sistem de fişiere F2FS combinată cu tehnologia TurboWrite SSD, care asigură viteze de transfer şi de acces mult mai mari decât soluţiile de până acum. Varianta de top a telefonului iQOO Pro 5G va fi echipată cu 12 GB memorie RAM şi 512 GB stocare, componente care ar putea asigura o performanţă şi mai ridicată.

Citeşte continuarea…

Citeste stirea completa