0 comments

Google Duo primeşte îmbunătăţiri după 4 ani – Gazeta de Sud

by on 21 august 2019
 
Google Duo primeşte îmbunătăţiri după 4 ani
Google Duo primeşte îmbunătăţiri după 4 ani

Google Duo, aplicația pentru apeluri video pe mobil,a fost lansată în 2016. După 4 ani, Google s-a decis să îmbunătățească anumite funcții, după ce începuse să scadă considerabil numărul de utilizatori, informează go4it.ro

Google Duo este una dintre cele bune aplicaţii pentru apeluri video pe mobil. Este simplu de folosit, iar acum este îmbunătăţită constant prin anumite funcții.

Google Duo: mod low-light, pe timp de noapte

Google Duo oferă acum şi un mod low-light care optimizează automat imaginea pentru folosire pe timp de noapte, în prezenţa surselor difuze de lumină ambiantă.

Noua funcţie poate fi activată din noul buton Low-Light adăugat în interfaţă. Prin ajustarea expunerii și a luminozității, funcția oferă o mai bună vizibilitate în schimbul unei penalizări care poate afecta acurateţea culorilor şi redarea scenelor în mişcare.

Acest neajuns, însă, ar putea să fie mai mult sau mai puţin perceptibil, în funcţie de performanţele telefonului folosit.

Pin to home screen cu apelare rapidă și call history deletion

O altă noutate este funcţia pin to home screen. Utilizatorii pot adăuga contacte direct pe ecranul principal al telefonului imediat după finalizarea unui apel video, în idea de a le folosi mai târziu pentru apelare rapidă.

Noua versiune Google Duo aduce şi o funcţie numită call history deletion. Prin aceasta putem şterge istoricul apelurilor primite şi trimise la nivel global, sau doar pentru un contact anume.

Disponibilă în versiuni de Android şi iOS, aceasta poate folosi la fel de bine conexiunea Wi-Fi sau cea de date. Astfel reuşește să ofere o calitate excelentă a imaginii în majoritatea situaţiilor.

Îmbunătăţirile se regăsesc atât în versiunea Google Duo pentru Android, cât şi cea de iOS, urmând să apară prin simpla actualizare aplicaţiei la ultima versiune disponibilă.

Aurelian Marian Soare

Citeste stirea completa