0 comments

Google Glass Enterprise Edition 2 a fost lansat – Zona IT

by on 24 mai 2019
 


img

Mai țineți minte Google Glass? Acel dispozitiv care părea de parcă va revoluționa comunicarea, prevestind începutul epocii AR și începutul epocii la care lumea a început să își da seama că a avea asupra ta un dispozitiv care înregistrează totul poate că nu este o idee grozavă.

Eh, chiar dacă nu s-a manifestat sub forma unui produs dedicat publicului larg, tot continuă să aibă succes în cadrul companiilor. Cel puțin are suficient succes încât să fie lansat Google Glass Enterprise Edition 2, o variantă nouă și chiar mai ieftină a dispozitivului, ce costă acum doar 1000 de dolari. Noul dispozitiv este disponibil de săptămâna aceasta pentru companiile care sunt interesate de creșterea eficienței angajaților prin punerea la dispoziție a unui sistem de realitate augmentată ce vede tot ceea că văd ei, și poate oferi informații contextuale.

Și ce primiți contra sumei acesteia? Un sistem ce rulează Android 8, cu un procesor Qualcomm cu patru nuclee gândit pentru aplicații de AR, 3GB de meorie RAM, 32GB de stocare, o cameră de 8 megapixeli și un ecran minuscul de 640×360, folosit pentru afișarea a tot felul de informații contextuale utile. Mai aveți, desigur, și lucruri precum microfoane, trei la număr, alături de un port USB-C și o baterie măricică de 820mAh.

[Hexus]

Citeste stirea completa