0 comments

Google. Noul Pixel 4 va fi Cu Adevarat UIMITOR – iDevice.ro

by on 16 mai 2019
 

google pixel 4 uimitor

Google. Pentru toamna acestui an compania americana pregateste lansare Pixel 4, al patrulea model din seria de smartphone-uri pe care le vinde la nivel global, si se pare ca ar putea aduce pe piata ceva cu adevarat impresionant. Mai exact, compania Google vrea sa le ofere clientilor sai un Pixel 4 care are o carcasa fara butoane, ceva ce am vazut pana acum doar la Meizu Zero, dar americanii ar vrea sa uimeasca lumea cu o realizare tehnologica similara.

Google. Eliminarea completa a butoanelor din Pixel 4, sau orice alt model de smartphone, nu e ceva ce se poate realiza foarte usor, insa chiar si in aceste conditii, telefonul ar fie xtrem de apreciat. In locul butoanelor fizice, Google ar urma sa integreze butoane capacitive in lateralele Pixel 4, acestea urmand a avea feedback tactil, adica la apasare utilizatorii vor simti o vibratie similara cu efectul apasarii unui buton real, cam ca 3D Touch.

Google. Noul Pixel 4 va fi Cu Adevarat UIMITOR

Google. Desi nu toata lumea crede ca Pixel 4 ar putea fi pus in vanzare cu o schimbare atat de radicala, nu trebuie sa uitam faptul ca telefoanele americanilor au deja ceva inovator in ele. Mai exact, telefoanele Pixel 3 pot fi stranse la jumatate pentru a avea controlate anumite functii, iar in Pixel 4 ar putea fi oferit ceva oarecum similar, doar ca Google va oferi inclusiv butoane capacitive separat de zona care poate fi stransa pentru a fi controlate anumite functii.

According to Prosser’s sources, the Pixel 4 series will ditch all physical buttons in favor of an uninterrupted aluminum frame. Rather than including clickable power and volume keys, the Pixel 4 and Pixel 4 XL will reportedly make their debut with a set of capacitive touch alternatives along the right side.

Google. Pixel 4 ar urma sa fie deasemenea disponibil in versiuni cu panouri frontale care nu au margini, asa cum se intampla in seria actuala, Pixel 3 avand margini mai groase decat versiunea XL. Separat de acestea, Google ar putea anunta si alte schimbari impresionante pentru Pixel 4, totul pentru a fi mai competitiva cu modelele de telefoane venite de la companii precum Apple, Huawei, sau Samsung.

Google. Seria de telefoane Pixel 4 urmeaza sa fie lansata in luna octombrie a acestui an, asa cum s-a intamplat si in cursul anilor trecuti pentru modelele anterioare.

Citeste stirea completa