0 comments

Google ofera in sfarsit informatii oficiale despre sistemul de operare Fuchsia OS – Dojotech.ro

by on 13 mai 2019
 

Google ofera in sfarsit informatii oficiale despre sistemul de operare Fuchsia OS

Sistemul de operare Fuchsia OS al Google ramane invaluit in mister, dar compania incepe treptat sa dezvaluie informatii oficiale despre acesta.

Am auzit ca Google lucreaza la un nou sistem denumit Fuchsia OS. Nu se cunosc multe informatii despre acesta, dar mai multe stiri au sustinut ca Fuchsia ar putea uni Android si Chrome.

Compania Google nu a comentat oficial pe marginea acestui subiect, cel putin pana acum. In timpul unui podcast cu The Verge, directorul Android si Chrome, Hiroshi Lockheimer, a dezvaluit in sfarsit cateva informatii oficiale.

Potrivit lui Hiroshi Lockheimer de la Google, “Exploram de ce ar putea fi in stare un sistem de operare. Si stiu ca exista oameni care sunt foarte entuziasmati si care spun: ‘Uau, acesta este noul Android’, sau: ‘Acesta este noul sistem de operare Chrome’. Fuchsia OS nu are legatura cu lucrurile astea, ci impinge limitele sistemelor de operare pentru a incorpora anumite lucruri in alte produse”.

Cu toate acestea, inainte de a va entuziasma prea tare, aflati ca Hiroshi Lockheimer afirma ca Google doar experimenteaza aceste lucruri, asa ca nu este clar cand vom vedea rezultatele concrete.

De asemenea, Hiroshi Lockheimer indica faptul ca Fuchsia OS s-ar putea sa nu fie neaparat un sistem de operare pentru smartphone-uri. “Ganditi-va la dispozitivele dedicate… chiar acum toata lumea presupune ca Fuchsia OS este pentru smartphone-uri. Dar daca sistemul ar fi folosit pentru alte lucruri?”

Am auzit anterior ca ar putea fi nevoie de 5 ani pentru ca Google sa lanseze Fuchsia OS, dar ne imaginam ca peisajul ar putea fi foarte diferit atunci. E posibil ca gigantul Google va fi pionerul? Va trebui sa asteptam si sa vedem se se va intampla in viitorul nu foarte indepartat.

Android, Chrome, companie, Fuchsia OS, Google, Hiroshi Lockheimer, informatii, oficiale, sistem de operare, smartphone, telefon, The Verge

Citeste stirea completa