0 comments

Google Pixel 4 îşi dezvăluie prima mostră foto, iar zoom-ul arată promiţător la 20X – Mobilissimo.ro

by on 14 august 2019
 

Google Pixel 4 a tot scăpat în ultimele săptămâni, dar detaliile despre camerele sale nu au fost prea generoase. În afară de faptul că are o cameră standard şi una telephoto nu ştim mare lucru. Azi vedem o presupusă primă fotografie realizată cu camera telefonului şi facem nişte deducţii pe seama sa.

Generaţiile Pixel 2 şi Pixel 3 au fost repere la capitolul foto, iar Pixel 3 XL e şi acum în top la captura foto low light. E clar faptul că aşteptările sunt mari de la Google Pixel 4. Zvonurile afirmă că noul venit va avea o cameră principală cu senzor performant, o cameră telephoto şi un al treilea senzor misterios, probabil unul Time of Flight.

Google Pixel 4

Se discută despre o implementare software similară cu cea de a DSLR, iar acum zvonurile vorbesc despre un posibil zoom 20X pentru Pixel 4. YouTuber-ul Brandon Lee de la This Is Tech Today a remarcat faptul că Claude Zellweger, director Google Design a postat o fotografie pe contul său de Instagram. Acea fotografie a fost realizată la Google Design Studio şi nu e nimic special la ea, la prima vedere.

Lucrurile devin interesante cand vedem că Alberto Villareal, un alt angajat al secţiunii de design a lăudat poza printr-un comentariu, în care aminteşte de zoom 20X şi asta pe un terminal Pixel. Claritatea e fantastică pentru un cadru cu zoom 20X, asta e sigur. Am văzut deja Huawei P30 Pro făcând un salt uriaş la zoom, cu cel optic 5X şi hibrid 10X sau digital 50X, dar la 20X rezultatul ar fi arătat mai grainy decât aici.

Posibil ca secretul Google pentru acest zoom să fie noi algoritmi care să ducă zoom-ul digital aproape de claritatea celui optic, un deziderat de foarte mulţi ani în zona foto. Ştim că Google va include o cameră de 12 MP drept cea principală şi una de 16 MP secundară, cu obiectiv telephoto, cu zoom optic de 2X sau 3X.

Vom avea şi bliţ LED şi un senzor Spectral, care ar captura informaţie care nu e disponibilă în spectrul normal de culoare, cel perceput de ochiul uman. Teoretic gama Pixel 4 vine în octombrie, dar la câte scăpări au fost nu excludem debutul mai devreme. Pixel 4 va avea un ecran de 5.7 inch, iar Pixel 4 XL de 6.3 inch. Recent am aflat că ecranele lor au refresh rate de 90 Hz.

Citeste stirea completa