0 comments

Google Pixel 4 XL apare iarăși în randări de huse, cu un nou mecanism al camerei la vedere – Mobilissimo.ro

by on 20 iulie 2019
 

Google Pixel 4 începe să apară tot mai des în scăpări, nu aşa des ca Galaxy Note 10, dar totuşi rămâne foarte vizibil. Am văzut şi randări şi aparente scăpări hands on, iar acum revin randările de la producătorii de huse. Analizăm fiecare milimetru din ele mai jos.

Google Pixel 4 XL

Camera pătrată e la posturi, cu senzorul principal, cel telephoto şi cel Time of Flight de deasupra. Avem şi un bliţ LED, dar lângă el, în dreapta mai apare un mecanism optic necunoscut. Pare să fie încă un bliţ, dar ar putea fi orice,  inclusiv un “senzor spectral”, despre care s-a mai vorbit la un moment dat. Ar fi util pentru captura low light şi îmbunătăţirea Bokeh. Poate să fie și un telemetru laser acolo. 

Google Pixel 4 XL

Am aflat şi că telefoanele Pixel 4 ar putea captura culori într-o gamă cu 25% mai largă decât camerele tipice sRGB. Camerele principale ale lui Pixel 4/Pixel 4 XL sunt una de 12 MP standard şi una telephoto cu zoom optic 2X, cu rezoluţie de 16 MP. Mai există şi o speculaţie că vom primi un senzor special din Google Project Soli, care permite controlarea telefonului strict cu gesturi subtile ale mâinii (amplasat în față). Acesta monitorizează mini mişcări folosind un soi de radar.

Google Pixel 4 XL

Există şi o teorie a lui @OnLeaks care precizează că mai este un senzor ascuns în partea dreapta-sus a muchiei de sus. Recent au scăpat şi specificaţii actualizate pentru Pixel 4 şi Pixel 4 XL. Modelul cel mic are o rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli, iar Pixel 4 XL trece la 3040 x 1440 pixeli. Vom mai primi şi 6 GB RAM şi 128 GB stocare şi există şanse să vedem şi variante cu 256 GB stocare.

Ca procesor nu avem prea multe opţiuni: fie Snapdragon 855, fie chiar Snapdragon 855+. Mă intrigă atât de multe scăpări dacă telefonul ar veni de abia în octombrie. Poate ne surprinde Google cu o lansare mai devreme.

Citeste stirea completa