0 comments

Google Pixel 5 primeşte o dată de lansare şi preţ; Pixel 4a 5G vine în aceeaşi zi – Mobilissimo.ro

by on 8 septembrie 2020
 

Cea mai nouă scăpare legată de Google Pixel 5 ne aduce o dată de lansare, dar şi un preţ pentru flagship-ul de toamnă de la Google. El va sosi împreună cu Google Pixel 4a 5G aparent pe 25 septembrie. Ambele vin pe nuanţele Just Black, conform unui tabel scăpat pe web. Alte detalii apar mai jos.

Vodafone Germania e sursa scăpării, după ce le-a listat într-o bază de date internă. Nici urmă de Pixel 5 XL şi ce e drept auzisem că nu va exista în acest an. Unele surse afirmă şi că Pixel 5 va sosi pe două variante de culoare. Youtuber-ul german Techcheck afirmă că Pixel 5 va costa 630 de euro, sumă care include şi TVA-ul de 16% din Germania. 

Google Pixel 5

Pare exagerat pentru un telefon cu procesor Snapdragon 765G, mai ales că acela îl găsim pe OnePlus Nord la 400 şi ceva de euro sau pe Moto G 5G Plus la un preţ şi mai bun. Pixel 5 are şi 8 GB RAM, 128 GB stocare, ecran de 90 Hz şi baterie de 3800 mAh, care nu sună prea bine. Camera din spate e una triplă, cu senzor principal, telephoto și ultrawide. 

Google Pixel 5 primeşte o dată de lansare şi preţ; Pixel 4a 5G vine în aceeaşi zi

Pixel 4a 5G ar costa 487 de euro, cu 150 de euro peste Pixel 4a şi e mult mai bine dotat, aparent. El are acelaşi procesor Snapdragon 765G ca şi Pixel 5, în condiţiile în care Pixel 4a avea un Snapdragon 730G. Ecranul creşte de la 6.1-6.2 inch (de la 5.81 inch) şi avem şi o camera ultrawide în setup-ul dual din spate. Apare şi un cititor de amprente în spatele ambelor noi modele, iar pe Pixel 5 avem o textură de “sclipici” care nu prea mă încântă vizual, cel puţin în randări.

Citeste stirea completa