0 comments

Google pregătește un abonament pentru Play Store – Zona IT

by on 6 august 2019
 

Magazinul de aplicații al celor de la Google este pe cale să primească ceva nou și foarte interesant. Nu, nu este vorba de vreun malware nou sau de ceva care să împiedice adăugarea continuă de malware nou de indivizi puși pe glume.

În schimb, Google plănuiește să adauge opțiunea unui abonament lunar pentru acces la aplicații. Acest abonament va fi de aproximativ 5 dolari(probabil și euro) pe lună și va permite acces la sute de aplicații premium și jocuri de pe magazin. Nu la toate, desigur, din moment ce multe dintre ele sunt adware, malware, sau pur și simplu jalnice.

Lista de aplicații exacte încă nu este cunoscută. Dar din imaginile ce s-au scurs inițial pe internet, înainte ca Google să confirme că lucrează la această opțiune, se poate deduce că va include lucruri precum Stardew Valley, Monument Valley, Brothers A Tale of Two Sons, This is the Police, și multe alte lucruri pentru care ar trebui să plătiți în mod normal. Primiți acces nu doar la aplicațiile cu pricina, dar și la tot conținutul lor ce în mod normal ar trebui plătit separat, și totul fără vreun fel de reclame.

Google Play Pass va veni și cu o perioadă gratuită de 10 zile, pentru cei care vor să se asigure că vor avea pe ce da banii. Deocamdată nu a fost dezvăluită o dată de lansare pentru serviciu, fiind în acest moment într-o fază de testare.

[Ars Technica]

Citeste stirea completa