0 comments

Google prezintă câteva dintre noile funcții ce vor ajunge pe telefoanele Pixel; Îmbunătățiri Baterie Adaptivă și funcție Bed Time – Mobilissimo.ro

by on 2 iunie 2020
 

Finalul anului 2019 a marcat și anunțul Google cu privire la modalitatea prin care va include noi funcții pe telefoanele Pixel din portofoliu, fiind programate “drop-uri de funcții” odată cu actualizările lunare. Acum ne pregătim pentru update-ul din luna iunie care include câteva noutăți, dar și îmbunătățiri pentru funcții anterior oferite utilizatorilor de smartphone-uri Pixel.

Îmbunătățiri Baterie Adaptivă 

Avem în primul rând o serie de îmbunătățiri pentru funcția Adaptive Battery sau în traducere Baterie Adaptivă. Această funcție după cum bine știți permite terminalelor Pixel să adune date despre aplicațiile folosite frecvent pe telefon și poate reduce puterea în cazul aplicațiilor rar utilizate. Odată cu acest update, funcția Adaptive Battery de pe telefoanele Pixel 2 și modelele mai noi poate estima când bateria se va epuiza și reduce activitatea din background pentru a spori autonomia.

Funcție Bed Time

Bed time

În continuare avem noua funcție Bed Time integrată în aplicația Ceas care permite utilizatorilor să monitorizeze programul de somn. De asemenea, utilizatorul va putea vedea cât timp a petrecut treaz în aplicații și ce titluri a folosit, iar dimineața poate fi întâmpinat cu melodia preferată sau cu alarma Sunrise. 

Alte noutăți

Personal Safety

Printe alte noutăți avem și aplicația Safety inițial lansată pe terminalele Pixel 4 și disponibilă acum pe toate telefoanele Pixel. Curând funcția de detectare a accidentelor va sosi pe Pixel 3 și mai avem și următoarele noutăți pentru aplicația Personal Safety:

  • Funcția Safety Check programează un check-in din aplicație la o oră ulterioară. Exemplu: atunci când suntem la jogging sau într-o excursie singuri, funcția se va asigura că ne întoarcem în siguranță. Dacă nu răspundem checkin-ului programat, aplicația va alerta automat contactele de urgență
  • În cazul în care ai nevoie de ajutor imediat sau te afli într-o situație periculoasă, funcția de Urgențe va notifica toate contactele de urgență și va trimite locația în timp real prin intermediul Google Maps

Nu în ultimul rând avem acum câteva îmbunătățiri pentru Google Recorder, astfel că putem începe o înregistrare în aplicația Recorder direct prin intermediul lui Google Assistant folosind comenzi vocale. 

Citeste stirea completa