0 comments

Google Search vine cu o mică schimbare de design – noobz.ro

by on 23 mai 2019
 

Mădălina Gănescu

– 23.05.2019, 15:56 în Aplicaţii

google search design

Google Search anunță astăzi că face o schimbare la nivel vizual pentru Search pe dispozitivele mobile. Schimbarea despre care vorbește Google este una minoră, dar care face diferența.

De fapt, prin asta, Google se asigură că primul lucru pe care îl vezi în rezultatele căutărilor este de unde vine informația. Mai exact, îți apare semnul care indică o reclamă – ”Ad” sau faviconul/logo-ul site-ului.

Sau, cum spune Google:

”Cu acest nou design, branding-ul unui site poate fi în centrul atenției. Ajutându-vă să înțelegeți mai bine de unde provine informația și ce pagini conțin ceea ce căutați.”

Uneori este ușor să uiți că Google în sine nu oferă prea multe informații prin intermediul Search. Aproape tot ce vezi în rezultatele Google Search sunt informații din alte pagini web. Totuși, de multe ori, poți să primești informațiile căutate prin simpla citire a unor link-uri, fără să mai fie nevoie să intri pe site. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Google a fost dat în judecată.

Google Search se schimbă pas cu pas

Schimbarea de astăzi este minoră, dar nu lipsită de sens. Aceasta simplifică alegerea unor surse cu reputație dintr-o mulțime de alte link-uri. De asemenea, este mai simplu să recunoști și să îți aduci aminte de unde vine informația.

Prin noul design Google Search ai mai multe șanse să ai încredere într-o informație, fără să o aprofundezi.

Mai degrabă, este un reminder că Google nu creează și nici nu înregistrează informație. Pur și simplu, este un agregator. Google spune că sunt în lucru mai multe schimbări. Între timp, noul design va fi lansat ”în următoarele câteva zile”. Ulterior, cel mai probabil îl vom vedea integrat și pe desktop.

Ce părere ai despre noua schimbare minoră în designul Google Search? Scrie-ne în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa