0 comments

Guvernul anunță că Florin Cîțu nu se întâlnește cu Macel Ciolacu săptămâna aceasta / Liderul PSD anunțase că se va întâlni în aceste zile cu premierul, care l-a sunat

by on 17 mai 2021
 

Premierul Florin Cîţu nu are pe agenda acestei săptămâni o întâlnire cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis luni Guvernul, după ce Ciolacu spunea că a fost sunat de Cîțu și au stabilit că luni vor discuta pentru a decide când și unde se vor întâlni pentru a discuta despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

  • ”Prim-ministrul nu are astăzi în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână”, a anunţat luni Guvernul.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că a fost sunat de către premierul Florin Cîțu și că urmează să se întâlnească în această săptămână pentru a discuta pe tema PNRR.

Marcel Ciolacu a afirmat, duminică seară, la Antena 3, că “a fost o discuţie foarte scurtă”.

  • “(…) Că urmează să fiu contactat şi să avem o discuţie în cursul acestei săptămâni. Presupun că acest telefon a fost în urma discuţiilor avute de domnul Cîţu la Bruxelles. (…) Nu am intrat în detalii, a rămas că vom sta de vorbă.
  • (…) A rămas că ne vom vedea să stăm de vorbă vizavi de Planul Naţional de Redresare şi rezilienţă”, a afirmat Ciolacu la Antena 3.

Și prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, anunţase luni dimineață că premierul Florin Cîţu se va întâlni cu Marcel Ciolacu pentru a-i prezenta Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.