0 comments

Haos în lumea Pixel: Pixel 4a amânat încă o dată, Pixel 5 ar avea şi el probleme – Mobilissimo.ro

by on 15 iunie 2020
 

Google nu are un 2020 prea bun şi dacă acum o săptămână jubila când a aflat că a vândut mai multe telefoane decât OnePlus în 2019, acum se pare că viitoarele sale telefoane Pixel sunt puse pe butuci. Google Pixel 4a fusese deja amânat o dată sau de 2 ori, iar acum iar are această problemă, în vreme ce Pixel 5 e şi el în standby.

Pixel 4a trebuia să debuteze la evenimentul Google I/O din mai, dar acela a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19. Ulterior trebuia să apară la evenimentul Google de la început de iunie, dar a picat şi acela. Apăruseră chiar postere cu telefonul prin oraşele americane şi un debut în această lună sau iulie. Acum… nimic nu mai e sigur. Zvonacul Jon Prosser a postat pe Twitter că Google amână Pixel 4a iarăși.

Mai nou varianta Just Black vine pe 22 octombrie, iar modelul Just Blue a picat de tot. Vă reamintesc că vorbim despre un telefon midrange aici, cu o cameră singulară cu modul pătrat, procesor Snapdragon 730, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ar trebui să aibă un ecran de 5.81 inch, cu rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli şi refresh rate de 60 Hz. Bateria de 3080 mAh nu dă pe nimeni pe spate, iar camera singulară este una cu senzor de 12.2 MP.

Acelaşi Jon Prosser mai scrie şi că Pixel 5 a fost la rândul său amânat, deci am putea să nu îl vedem în octombrie, debutând ca flagship Android 11. În general telefoanele Pixel vin în primele zile din octombrie, dar cu pandemia actuală lanţul de furnizori şi parteneri a avut probleme în a livra componente la timp.

La ultima verificare şi Pixel 5 dădea semne că ar putea sfârşi ca un telefon high midrange , cu procesor Snapdragon 768G.

Citeste stirea completa