0 comments

HMD Global nu renunţă! Nokia 9.1 Pureview e în pregătiri, cu 5G, Snapdragon 855 şi cameră Light mai bună – Mobilissimo.ro

by on 29 iulie 2019
 

Am fi crezut că HMD îşi va lua o perioadă să îşi lingă rănile, după ce Nokia 9 Pureview nu a fost primit pe măsura aşteptărilor sale. De fapt HMD a pregătit şi un succesor pentru Nokia 9 Pureview, cunoscut deja ca Nokia 9.1 Pureview şi care vine cu 5G. Ar fi gata de debut în trimestrul 4 din 2019 şi avem detalii mai jos. Auzisem deja din iunie ca acest succesor s-ar numi Nokia 8.2.. 

Iniţial proiectul trebuie să fie gata în trimestrul 3 din 2019, dar HMD nu vrea să se mai grăbească, dorind să evite problemele avute de Nokia 9 Pureview. Se pare că şi de această dată vom vedea o cameră bazată pe tehnologie Light, dar cu performanţă mai bună, în special la focalizare şi captură low light. S-a umblat şi la viteza camerei, uriaşul neajuns al lui Nokia 9 Pureview.

Acum vom vedea un CPU Snapdragon 855 la bord, plus un algoritm software mai bun, care să ajute cu viteza de captură, plus tehnologie Light de ultimă oră. Sursele mai afirmă că Nokia 9.1 Pureview ar putea adopta un design stil Nokia X71, cu decupaj pentru camera selfie direct în ecran. Au apărut deja prototipuri pe web, se pare. Pe lângă Snapdragon 855-ul de la bord şi camera care probabil are tot 5 senzori vom avea şi Android Q la bord.

Am înţeles şi că noul telefon are o capacitate de captură video mult sporită faţă de flagship-ul de la începutul anului. Suntem precauţi cu acest produs, după ce am fost dezamăgiţi de camera lui Nokia 9 Pureview…

Nokia are totuşi produse bune, precum Nokia 8.1 şi am auzit şi lucruri bune despre modelele midrange generaţie .2, deci se poate.

Citeste stirea completa