0 comments

Honor a anunţat o nouă serie de telefoane – Adevărul

by on 21 mai 2019
 

Într-un eveniment care a avut loc la Londra, în Battersea Park, Honor a ”etalat” noua sa colecţie de telefoane, care alcătuiesc seria 20 a companiei.  

Cu un aspect holografic şi culori atractive, cei de la Honor continuă focusarea pe un anumit segment al pieţei: tinerii. Noua serie Honor aduce două telefoane de 6,26 inci, al căror principal atu îl reprezintă camera, precum şi clasica versiune Lite, pe care deja o vedem la aproape toate brandurile importante. 

Honor 20 şi Honor 20 Pro au camere de tip ”punch-hole”, adică acele mici găuri în ecran, precum am văzut pe telefoanele altor producători. Faţă de acestea, cei de la Honor au ales să plaseze camera în partea stângă a ecranului, şi au inclus şi câteva wallpapere care să o folosească într-un scop oarecum artistic. 

Senzorul de amprentă este plasat pe butonul de pornire al telefonului, un lucru care ajută la viteza de deblocare a acestuia, conform producătorului chinez. Pe ambele modele se poate găsi cel mai bun procesor al celor de la Huawei, un Kirin 980, folosit şi la seria P30 a acestora. 

Există totuşi şi câteva diferenţe între Honor 20 şi Honor 20 Pro: la nivelul bateriei, versiunea Pro oferă cu 250 de mAh mai mult, având 4000mAh faţă de cei 3750mAh ai versiunii simple. Cu toate acestea, amândouă au suport fast-charge de 22,5W. 

Honor 20 vine cu 6GB RAM şi 128GB ca spaţiu de stocare, în timp ce modelul Pro are 8GB RAM cu 256GB spaţiu de stocare.  

Camerele celor două telefoane au fost însă principalul punct de atracţie al prezentării făcute de preşedintele Honor, George Zhao. La nivelul camerei de selfie, lucrurile sunt clare, ambele telefoane având 32MP pe acest segment. 

Pe spatele celor două modele vom regăsi 4 camere. Honor 20 Pro vine cu o cameră principală de 48MP, una super wide de 16MP, o cameră tip telescop de 8MP şi o cameră de ”macro”, de 2MP, folosită pentru fotografiile făcute la o distanţă extrem de mică, de până la patru centimetri. 

Honor 20 are aceeaşi configuraţie a ansamblului de cameră ca fratele său mai mare, însă îi lipsesc câţiva megapixeli pe lentila telescopică, având doar 2MP. Varianta Pro vine şi cu un zoom 30x, iar ambele telefoane vor avea moduri de noapte îmbunătăţite, asemănătoare cu ce vedem pe Huawei P30 Pro. 

Sunt 3 culori disponibile pentru fiecare telefon, iar preţurile arată că noua gamă Honor se adresează sectorului mid-range, deşi au, în mare parte, specificaţii de top. Honor 20 va costa 499 de euro, iar versiunea Pro va fi mai scumpă cu numai 100 de euro, având un preţ de lansare de 599 de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa