0 comments

Honor anunţă ceasurile inteligente Honor Watch GS Pro şi Watch ES: ecran circular AMOLED + model de fitness dreptunghiular – Mobilissimo.ro

by on 5 septembrie 2020
 

Honor a anunţat în această săptămână două noi purtabile, ceasurile inteligente Honor Watch GS Pro şi Honor Watch ES. Primul este un smartwatch ceva mai tradiţional, în vreme ce al doilea este o brăţară de fitness supradotată. Avem detalii despre funcţionalitate şi preţ mai jos.

Honor Watch GS Pro

Honor Watch GS Pro

Acest ceas aminteşte oarecum de un Casio G-Shock şi vine cu un design destul de robust. Are un ecran circular AMOLED de 1.39 inch, cu rezoluţie de 454 x 454 pixeli şi aduce un corp din policarbonat şi oţel inoxidabil. Cureaua este fabricată din silicon. Noul venit are certificate militară, de fapt 14 certificări MIL-STD-810G, inclusiv termică, pentru şocuri şi rezistenţa la apă. Honor Watch GS Pro e gândit pentru excursionişti, cei care schiază şi cei care înoată şi vine cu alerte legate de flux şi reflux, vreme rea şi condiţii de alerte de avalanşă.

Honor Watch GS Pro

Are 100 de activități sportive pe care le poate detecta, inclusiv înot cu detecţie activă a pulsului. Are şi senzor pentru oxigenarea sângelui şi tracking pentru somn. La interior se afla un procesor Kirin A1, iar Honor promite o autonomie de 24 de zile în mod Low Power, în vreme ce utilizarea intensă cu GPS aduce 48 de ore. Produsul costă 250 de euro şi precomenzile încep pe 7 septembrie.

Honor Watch ES

Honor Watch ES

Aceasta brăţară de fitness este un pic mai lată decât de obicei şi vine cu un ecran de 1.64 inch dreptunghiular, cu panou AMOLED şi rezoluţie de 456 x 280 pixeli. Oferă funcţionalitate Always On, dar şi widget-uri personalizabile şi watch face-uri personalizabile. Include instrucțiuni de fitness pas cu pas şi animaţii care îţi arată ce să faci. 12 cursuri de fitness vin preinstalate. Dispune de senzor de puls, oxigen, monitorizare paşi, somn şi stres.

Honor Watch ES

Autonomia lui Honor Watch ES este de 10 zile şi avem o arhitectură dual cipset. Vine pe negru, roz şi alb şi costă 100 de euro. Precomenzile încep 7 septembrie.

Honor anunţă ceasurile inteligente Honor Watch GS Pro şi Watch ES: ecran circular AMOLED + model de fitness dreptunghiular

Citeste stirea completa