0 comments

Honor Vision TV va avea o cameră frontală pop-up; Posibil să ruleze HongMeng OS – GadgetZone.ro

by on 30 iulie 2019
 

Honor Vision TV

În ultima vreme s-a discutat mult și despre viitorul televizor pregătit de către Huawei sub brandul Honor. În trecut am mai avut modele de televizoare Honor, dar acum ne pregătim pentru variante moderne. Dispozitivul s-ar numi Honor Vision TV și mai jos vedem primele teasere.

Lansarea va veni în august și pe seama materialelor de astăzi aflăm câteva detalii interesante despre televizor. Avem o cameră frontală pop-up aici, ceva ce de regulă am întâlnit doar pe smartphone-uri. S-a ales această abordare pentru a pune în prim plan intimitatea utilizatorului.

Cu ajutorul camerei vom putea realiza apeluri video, dar aparent va fi utilizată și pentru recunoașterea facială. În funcție de fiecare profil creat, la scanarea fețelor vor fi afișate diferite profiluri pe TV, probabil și imagini customizate în funcție de utilizator sau diferite layout-uri pentru aplicații.

Honor Vision TV

Mai aflăm cu această ocazie și faptul că Honor Vision TV va avea un procesor Hongu 818 la bord. Cipsetul ar fi rezultatul unei colaborări dintre Baidu și Huawei, special pentru produsele smart screen. Procesorul va oferi suport pentru playback 8K/30fps, 4K/120fps dar și HDR.

Vom mai primi și funcții precum super-resolution, noise-reduction, dynamic contrast improvement, automatic color management și motion estimation motion compensation. De asemenea, televizorul va oferi suport pentru recunoaștere vocală la distanță. Prețul variantei de 55 inch ar fi de 1300 euro și aflați că lansarea vine pe 9 august.

Posibil ca sistemul de operare utilizat aici să fie mult vehiculatul HongMeng OS.

Citeste stirea completa