0 comments

Horoscop Urania 2- 8 martie 2019 Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești – Huff

by on 2 martie 2019
 

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 2 martie, nativii vor trebui să-și asume decizii dificile la locul de muncă. Context grevant pentru imaginea publică sau pentru simpatia de care ar dori să se bucure. Stare de iritare și revoltă care trebuie controlată mai ales în ipostazele publice.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute. Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, el va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare. Tot pe 6 martie, Luna Nouă în Pești își va pune amprenta pe universul gândurilor și pe starea lor psihică. Nota generală va fi una blândă, de calmare a spiritului și de atenuare a tensiunilor interioare, mai ales dacă, în ultime vreme, ei au fost nevoiți să ia decizii forțați de împrejurări.

Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, perioadă mai dinamică, mai lucidă; nativii vor fi harnici, determinați, dar, totodată, și mai impulsivi. Cei tineri sau cei în preajma vârstei de patruzeci și opt de ani se vor confrunta, în continuare, cu dorința de a da vieții lor un parcurs mai profitabil ori chiar să facă un salt, o schimbare socială, profesională, motivată și de maturitatea care le dă acum o altă înțelegere a vieții.

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 2 martie, efort de a se hotărî în privința unor aspecte majore de viață (decizii, orientare profesională, aspirații personale, conștiință, credință etc.). Analiză atentă a limitelor personale, dar și a prerogativelor de care dispun în acest moment (studii, experiență, maturitate, competență).

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute. Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, el va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare.

Tot pe 6 martie, Luna Nouă în Pești își va pune amprenta pe universul gândurilor și pe starea lor psihică. Nota generală va fi una blândă, de calmare a spiritului și de atenuare a tensiunilor interioare, mai ales dacă, în ultime vreme, ei au fost nevoiți să ia decizii forțați de împrejurări. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, perioadă mai dinamică, mai lucidă; nativii vor fi harnici, determinați, dar, totodată, și mai impulsivi.

Cei tineri sau cei în preajma vârstei de patruzeci și opt de ani se vor confrunta, în continuare, cu dorința de a da vieții lor un parcurs mai profitabil ori chiar să facă un salt, o schimbare socială, profesională, motivată și de maturitatea care le dă acum o altă înțelegere a vieții. Taur În prima parte a zilei de 2 martie, efort de a se hotărî în privința unor aspecte majore de viață (decizii, orientare profesională, aspirații personale, conștiință, credință etc.). Analiză atentă a limitelor personale, dar și a prerogativelor de care dispun în acest moment (studii, experiență, maturitate, competență).

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, unii pot avea succes personal, se pot bucura de apreciere, de simpatia asistenței, de laudele superiorilor, pot primi distincții. Ipostazele publice în care se vor afla vor avea o doză de risc, permițându-le evoluții spectaculoase, dar șubrede, care se pot deteriora repede.

Între 5 martie, după ora 10.11, și seara zilei de 7 martie, împăcări spectaculoase cu unii prieteni, șansa de a beneficia de suportul moral sau de girul social al unor persoane importante, influente sau cu putere de decizie, asta și pe fondul Lunii Noi în Pești, care se va produce pe 6 martie. Tot pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl va părăsi definitiv în 2026. Astfel, timp de șapte ani, Uranus își va exercita influența în sectorul casei I, a personalității, a corpului fizic, a construcției de sine, introducând, nu o dată, nevoia de a face schimbări radicale, dar și riscul de a trece prin „zguduiri” existențiale.

Pe 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va oferi celor născuți în Taur posibilitatea să ia în calcul reformulări de poziție, de conduită sau de implicare în acțiunile comune alături de unele cunoștințe ori în cadrul unui cerc de apropiați alcătuit pe baza intereselor și afinităților comune. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, frământări interioare, neliniște, posibile insomnii sau stări organice de natură cerebrală (oboseală, nervozitate, gândire dificilă).

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 2 martie, revin preocupările legate de posibilitatea de a primi o sumă de bani, un bun, un serviciu, un ajutor. Nativii reevaluează situația, iau act de întârzieri sau blocaje și constată că, pentru moment, nu au prea multe soluții la îndemână.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, idei bune, hiperideație, fantezie, originalitate, curaj, îndrăzneală, mai ales în planul activității intelectuale (studiu, cercetare, profesorat, activitate de interes public, viață politică, etc.).

Uneori, entuziasmul poate ”să-i fure” și ei să se lase cuprinși de forma bună mentală în care se află și să nu-și dea seama că promovează idei fanteziste, mai puțin realiste sau greu de acceptat de către cei cărora le sunt adresate.

Între 5 martie, după ora 10.11 dimineața, și seara zilei de 7 martie, secvență agreabilă prin simpatia pe care o pot atrage din partea unei asistențe în fața căreia evoluează, a unui colectiv în care se integrează sau în fața unui juriu, grație, poate, și forței cu care operează Luna Nouă în Pești din 6 martie, în sectorul casei a X-a.

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv în 2026, timp în care își va pune amprenta pe sectorul lucrurilor ascunse, al bolilor karmice, al subconștientului, dar și al evoluției subterane a unor circumstanțe care, la un moment dat, se vor revela ca niște factori destabilizatori.

Pe 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 27 martie, îi va obliga pe nativi să-și nuanțeze unele opinii sau interese legate de carieră, statut profesional, imagine publică. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, relațiile cu prietenii vor fi marcate de o anume vehemență: Gemenii vor să aibă ultimul cuvânt, să-i convingă sau să-i subordoneze, iar aceia nu agreează aceste manevre.

Citește mai mult AICI.

Citeste stirea completa