0 comments

HOROSCOPUL runelor pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Racii trebuie să-și rezolve toate problemele, Peștii dau cu adevărat lovitura – Antena 3

by on 2 martie 2019
 

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toată luna martie.

HOROSCOP BERBEC: Are o lună plină de belșug. În luna martie, visele Berbecilor se vor împlini. E o lună și de procreere, dar și de belșug.

HOROSCOP TAUR: Taurii au luna martie la dispoziție să înceapă o viață nouă. O revigorare și renaștere în toate cele trei planuri, disponibilităților fizice, psihice, financiare.

HOROSCOP GEMENI: În luna asta abordați toate problemele care vă interesează schimbând tactica.

HOROSCOP RAC: Racii au o lună în care trebuie să-și rezolve toate problemele care îi frământă, iar luna martie vine peste ei cu rezolvarea tuturor problemelor discutănd cu ceilalți.

HOROSCOP LEU: Leul are o lună în care trebuie să-și mobilizeze toate forțele ca să câștige în toate planurile. Dacă rămâneți calmi totul se rezolvă.

HOROSCOP FECIOARĂ: Și Fecioarele vor susține o mică bătălie luna aceasta – și cu propriul suflet, dar și cu cei din jur. Nu fiți îngrijorați, deoarece totul se va rezolva.

HOROSCOP BALANȚĂ: În luna martie, Balanțele sunt pe o pojghiță de gheață subțire, mai ales pe latura de sănătate.

HOROSCOP SCORPION: Sunt cei mai fericiți în luna martie. Sfatul pentru ei: lăsați la o parte tot ce ține de trecut și pregătiți-vă pentru o lună mult mai bună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Este luna în care veți afla adevăruri fantastic de importante, care vă pot marca sau schimba viața.

HOROSCOP CAPRICORN: Capricornii au o lună în care trebuie să definitiveze ce vor cu viața lor, să-și consolideze poziția. Marcajul este pe partea profesională, dar nu trebuie neglijată nici familia.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Este o lună de plimbăreală sau de vacanță. Pregătiți-vă bagajele.

HOROSCOP PEȘTI: Au o lună în care dau lovitura .Se produce un salt rapid calitativ în existența voastră.

Citeste stirea completa