0 comments

HTC confirmă lansarea unui nou smartphone pe 11 iunie; S-ar putea numi HTC U19e – Mobilissimo.ro

by on 7 iunie 2019
 

După o pauză de luni bune, sau mai bine zis jumătate de an HTC revine cu un telefon nou, pe care îl va anunţa pe 11 iunie. Pentru moment avem doar un teaser pentru acest device, postat pe pagina de Facebook HTC Taiwan.

HTC

Se confirmă data de 11 iunie, iar zvonurile afirmă că terminalul va fi HTC U19e, un model midrange. Încă din luna aprilie apăreau liste cu specificaţii pentru acest device, care a scăpat inclusiv în AnTuTu şi GeekBench. Pe atunci apărea cu numele de cod 2Q7A100 şi venea cu procesor Snapdragon 710, plus 6 GB RAM şi Android 9.0 Pie.

Din nou, nu avem garanţia că acesta este device-ul cel nou. Schiţa pe care o vedeţi aici a apărut pentru acel telefon scăpat la autoritatea NCC. Pare un format clasic (ca să nu zic depăşit) de telefon HTC de acum câţiva ani. Alte speculaţii noi indică faptul că acest terminal va avea un ecran de 6 inch 18:9, cu rezoluţie Full HD+.

Bateria va fi de 3930 mAh şi va aduce şi suport Quick Charge 4. Aparent acest telefon HTC nou va avea camere duale în faţă şi spate şi e posibil chiar să vină cu spate transparent ca Exodus 1… Aflăm mai multe pe 11 iunie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa