0 comments

HTC Wildfire X devine oficial: telefon midrange cu cameră triplă, procesor MediaTek – Mobilissimo.ro

by on 14 august 2019
 

Scriam la un moment dat luna trecută că HTC s-ar pregăti să aducă înapoi seria de telefoane entry level Wildfire. Acest lucru chiar se întâmplă şi azi îl vedem lansat pe HTC Wildfire X. Terminalul este un soi de midrange pur, care vine cu cameră triplă şi procesor MediaTek.

HTC Wildfire X

Pentru început Wildfire X a debutat în India, asta deşi HTC părăsise piaţa din India cu ceva vreme în urmă. Atenţie, acest handset nu este produs de HTC, ci de o firmă din china numită InOne Smart Technology. Ştiam că noua serie Wildfire ar avea ceva conexiuni cu Rusia, fiind lansate 4 modele acolo în perioada următoare şi realizate în parteneriat cu o firmă din regiune..

HTC Wildfire X

Revenind totuşi la noul venit, HTC Wildfire X este dotat cu un procesor MediaTek Helio P22, rulează Android 9.0 Pie şi vine în 2 variante: 3 GB RAM + 32 GB stocare şi 4 GB RAM + 1 28 GB stocare. Are o nuanţă mov arătoasă, scanner de amprente în spate şi „breton picătură” sus în faţă.

Iată cum arată lista completă de dotări:

  • Display: 6.22 inch HD+ IPS LCD
  • Procesor: MediaTek Helio P22, octa core, 2 GHz
  • RAM: 3 sau 4 GB
  • Stocare: 32 sau 128 GB + microSD
  • Baterie: 3300 mAh, încărcare la 10W
  • Camera: Spate: 12 MP + 8 MP (zoom optic 2X) + 5 MP (Bokeh); Faţă: 8 MP
  • Conectivitate: dual SIM, 4G LTE, WiFi dual band, GPS, Bluetooth 5.0, USB-C

Are şi o funcţie specială MyBuddy, care e un fel de buton de panică sau urgenţă, care înregistrează totul din jur şi trimite poziţia ta pe harta celor apropiaţi. HTC Wildfire X va costa de la 140 de euro pentru modelul cu 3 GB RAM la 175 de euro pentru cel cu 4 GB RAM.

Citeste stirea completa