0 comments

Huawei anunţă căştile FreeBuds Pro: model compact TWS cu anulare a zgomotului de top; Debutează şi căştile neckband FreeLace Pro cu ANC – Mobilissimo.ro

by on 11 septembrie 2020
 

Huawei a organizat ieri un adevărat regal al purtabilelor, anunţând 2 ceasuri noi, dar şi 2 noi perechi de căşti. Ceasurile au primit un material dedicat, iar acum ne ocupăm de căşti. Se pare că zvonurile şi scăpările au fost reale, iar căştile FreeBuds Pro au sosit astăzi cu ANC avansat, alături de perechea FreeLace Pro care se poate ține pe gât.

Huawei Freebuds Pro

Huawei FreeBuds PRO

FreeBuds Pro reprezintă căştile flagship Huawei la ora actuală. Aduc cu AirPods Pro şi au un capac din silicon/cauciuc, care intră în ureche la 45 de grade. Corpul este mai mic şi mai angular decât până acum, fiind mai discret şi elegant. Primim şi anulare activă a zgomotului de fond, cu profiluri dinamice, care ajustează nivelul de anulare a zgomotului, în funcţie de zgomotul din jur. La interior se află drivere de 11 mm şi avem câte 3 microfoane per casca, inclusiv un senzor pentru vocea captată prin vibraţii ale maxilarului.

Huawei FreeBuds PRO

Huawei promite că poţi elimina până la 40 de decibeli de zgomot ambiental. Poți lăsa să treacă anumite zgomote, precum vocile umane, din setări. S-a oferit aici o tehnologie specială care amplifică vocea în apeluri telefonice. Puteţi controla dispozitivul prin strângerea căştii şi glisarea degetului pe ea.

Huawei FreeBuds PRO

Primim şi o cutie de transport şi încărcare care oferă un total de 30 de ore de autonomie fără ANC şi 20 de ore cu ANC. O cască ar avea 4 ore şi jumătate autonomie cu ANC, 7 ore fără. Produsul vine pe negru, alb şi argintiu şi costă 199 de euro. Se vinde din octombrie.

Huawei FreeLace Pro

Huawei FreeLace Pro

Au debutat şi căştile de tip neckband Huawei FreeLace Pro, care de această dată aduc în seria FreeLace anularea activă a zgomotului de fond. Autonomia lor ar fi de 24 de ore, iar căştile se încarcă via conector USB-C direct, fără a fi nevoie de cutie de transport. Driverele sunt generoase, de 14.2 mm, cu mult mai mari decât ale predecesorului.

Huawei FreeLace Pro

Căştile se pot uni magnetic la gât, iar odată desperecheate se vor conecta automat la smartphone. Avem şi o telecomandă pe fir, dar şi control tactil pe fiecare cască. Produsul costă 119 euro şi vine pe negru, verde şi alb începând cu 2 octombrie.

Citeste stirea completa