0 comments

Huawei Enjoy Z 5G își dezvăluie design-ul prin intermediul unor teasere oficiale; Are ecran 90Hz, cameră de 48 mpx în spate – Mobilissimo.ro

by on 20 mai 2020
 

Ultimele zile au adus și confirmări pentru multe evenimente de lansare ce vor avea loc pe final de lună, unul dintre acestea fiind asociat lui Huawei Enjoy Z 5G – aparent cel mai accesibil smartphone 5G al companiei chineze. Terminalul vine pe 24 mai și astăzi avem ocazia să îl admirăm din punct de vedere vizual grație unui material teaser proaspăt ce scoate la iveală și câteva dintre dotările hardware.

Huawei Enjoy Z 5G

După cum puteți vedea, Huawei Enjoy Z 5G va merge pe ideea unui design cu decupaj picătură pentru camera selfie, muchii laterale înguste și o mică bărbie în zona inferioară. Are spate din sticlă cu gradient disponibil pe diferite nuanțe de culoare, iar setup-ul foto din spate include 3 senzori + blițul LED și adoptă o formă dreptunghiulară ca multe alte telefoane lansate în acest an. 

În teaserul de față sunt dezvăluite și câteva dintre dotări, printre care mențiunea unui senzor principal de 48 mpx și a unui ecran cu rată de refresh de 90Hz. Vedem și scanner-ul de amprente plasat lateral ceea ce înseamnă că ni se oferă aici un display IPS LCD. Încă nu este clar ce procesor va fi integrat la bord, fie Kirin 820 5G, fie noul MediaTek Dimensity 820 5G.

Aflăm detaliile complete duminică, ziua în care telefonul este așteptat să debuteze oficial! 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa