0 comments

Huawei lansează motorul de căutare „Petal Search” pe telefoanele sale – Mobilissimo.ro

by on 24 mai 2020
 

Huawei continuă să lanseze servicii, aplicaţii şi soluţii alternative la cele Google pe telefoanele sale, iar cel mai nou release de genul e Petal. Acesta este un motor de căutare şi o aplicaţie, care se găseşte în Huawei AppGallery. Avem detalii mai jos.

Huawei dezvăluia oficial Petal Search la mijloc de mai, iar acum l-a şi lansat. Cu ajutorul său puteţi căuta informaţii, vedea ştiri, predicţii meteo, clipuri video, asculta muzică, rezerva camere la hotel şi găsi aplicaţii de descărcat. Huawei a promis că îi va extinde funcţionalitatea pe viitor. S-a lucrat mai bine un an la Petal, iar pe durata testelor motorul de căutare se numea Huawei Search, iar sistemul în sine a fost testat din februarie 2020 până acum.

Huawei lansează motorul de căutare „Petal Search” pe telefoanele sale

Rezultatul e o versiune stabilă care se poate descărca din AppGallery. Una dintre funcţiile speciale ale lui Petal Search e că permite găsirea uşoară de aplicaţii alternative third party instalabile pe Android sub formă de APK. Dacă aplicaţia e în AppGallery, atunci sunteţi direcţionaţi acolo. Dacă nu, sunteţi trimişi pe APKPure, Aptoide şi alte asemenea platforme. Toate sunt mai ușor de găsit și la indemana decât pe Google Search, la un click distanta.

Revenind la Petal, ea mai poate afişa şi cotaţii de la bursă, scoruri de la meciuri şi verifică programul zborurilor de la orice aeroport doriţi. Puteţi căuta şi firme, restaurante şi businessuri din zonă. Următorul pas ar fi un asistent virtual care să pună la treabă toate aceste informaţii şi date de căutare la nivel internaţional.

  • Link download 1
  • Link download 2


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa