0 comments

Huawei lansează o tabletă cu 5G care poate fi încărcată wireless – News.ro

by on 25 februarie 2020
 

MatePad Pro 5G este o versiune cu 5G a unei tablete lansate anul trecut în China, care seamănă cu iPad Pro şi este lipsită de aplicaţiile Google,

Vrând nevrând, comparaţiile şi legăturile cu tehnologiile americane, la care Huawei nu mai are acces, sunt inevitabile. Producătorul chinez nu s-a ferit să se inspire de la Apple când a desenat noua tabletă.

Aceeaşi legătură (sau lipsă a ei) este evidentă şi pe partea software. Dispozitivul, la fel ca şi altele dinaintea lui, este lipsit de serviciile şi aplicaţiile Google.

Dincolo de asta, MatePad Pro 5G are câţiva aşi în mânecă care o fac o opţiune destul de interesantă, în frunte cu încărcarea wireless – Huawei susţine că este prima tabletă care poate fi încărcată fără fire.

În fapt, transferul de energie wireless funcţionează în ambele direcţii, astfel că tableta poate fi folosită şi pentru a încărca alte dispozitive.

Încărcarea wireless a tabletei se face cu 27W. La rândul ei, aceasta poate încărca un telefon, o pereche de căşti sau o tastatură wireless (pe rând) cu 7,5W.

MatePad Pro 5G poate clona ecranul telefoanelor Huawei pe propriul ecran de 10,8 inch. Prin NFC, se pot trimite mesaje de pe tabletă şi se pot transfera fişiere între cele două dispozitive.

MatePad Pro 5G va fi disponibilă din luna iunie în două versiuni: 8GB RAM cu 256GB stocare (799 euro) şi 8GB RAM cu 512GB stocare (949 euro).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citeste stirea completa