0 comments

Huawei Mate 20 X cu tehnologie 5G, lansat în Londra – China Radio International

by on 17 mai 2019
 

Huawei a lansat, joi, în Londra, modelul Mate 20 X varianta 5G. Noul model de smartphone va fi vândut pe piața britanică de luna viitoare.

Cip-ul Balong 5.000 este folosit în premieră de Huawei Mate 20 X cu tehnologie 5G și este fabricat cu tehnologie de 7 nanometri, fiind considerat cel mai puternic cip al companiei Huawei. În plus, aparatul mai dispune de procesor Kirin 980 și de un ecran de 7,2 inch, etc. Precomenzile pot fi făcute până la sfârșitul lunii mai, iar telefoanele vor fi găsite în magazinele companiilor britanice de telecomunicații EE, O2, Vodafone și la mai mulți distribuitori autorizați.

Vodafone a publicat un comunicat prin care arată că din luna iulie în 7 orașe britanice, inclusiv Londra, se vor introduce servicii de telecomunicații 5G. Până la sfârșitul anului 2019 această tehnologie va ajunge și în alte 12 orașe din Regatul Unit. Pe lista smartphone-urilor 5G oferite de Vodafone consumatorilor există doar un model de la Samsung, iar restul sunt produse Huawei și Xiaomi.

Citeste stirea completa