Vivo NEX 3 este lansat oficial şi vine cu trendul anului 2020: display Waterfall - Gadget.ro
 
 
 
​Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019
 
0 comments

Huawei Mate 30, Mate 30 Pro și ediția Porsche Design într-un set nou de imagini – Gadget.ro

by on 17 septembrie 2019
 

Telefoane Mobile

evleaks fură startul și cu doar 2 zile înainte de lansarea oficială aduce un set complet de imagini cu Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite și Mate 30 în ediția Porsche Design.

Huawei Mate 30 Pro mizează pe margini cu adevărat înguste, cu așa-numitul efect de cascadă. Sunt curios dacă este cumva afectată și partea de grip, dacă deranjează în ce privește modul în care ajungi a-l ține în mână.

Camera principală dispune de 4 senzori, cu o poziționare centrală. Parcă arată ceva mai bine față de iPhone 11 Pro & 11 Pro Max. Rulează Android 10, cel puțin așa cred din imaginea afișată pe ecranul de deblocare. Notch-ul în partea superioară a ecranului a fost păstrat și mă aștept la o recunoaștere facială îmbunătățită. Apropo, cred că nu va avea cititor de amprentă sub ecran (nu se vede zona recomandată pentru apăsare în caz de deblocare).

Efectul de cascadă adus de ecranul lui Mate 30 Pro:

Huawei Mate 30 nu are margini de tip cascadă și pare a dispune de un ecran convențional. Notch-ul relevă doi senzori pentru camera foto + probabil, un senzor infraroșu. Repet, mă aștept la noutăți pe partea de deblocare facială.

Huawei Mate 30 Lite nu are notch în stilul Mate 30 și Mate 30 Pro, ci un decupaj în colțul din partea stângă. Asemănarea se păstrează în ce privește camera principală. Cititorul de amprentă este clasic, sub cei 4 senzori.

Avem și primele imagini cu ediția Porsche Design de Huawei Mate 30:

Se zvonește că noua seria Mate 30 nu va dispune de serviciile Google Play (cel puțin preinstalate). Mai multe detalii vom avea pe 19 septembrie când este pregătită lansarea oficială.

Sursa: Twitter / Evleaks

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro