0 comments

Huawei Mate 30 Pro apare cu o cameră rotundă în stil Lumia 1020 şi noi variante de culoare – GadgetZone.ro

by on 28 august 2019
 

Huawei Mate 30 Pro este următorul mare flagship al anului, cel puţin în zona Android. Aşteptat cândva la final de septembrie, sau cel târziu în octombrie, telefonul a început să aibă tot mai multe scăpări în ultima vreme. Azi vă prezentăm un poster promoţional, dar şi randări care fac lumină cu privire la variantele sale de culoare.

După o perioadă în care Huawei Mate 30 Pro a apărut cu o cameră pătrată, ba chiar dreptunghiulară, cam de o lună leak-urile s-au aliniat toate în jurul teoriei camerei cu modul circular. Iar în ultima săptămână acel modul a împrumutat ceva din identitatea lui Lumia 1020. Avem o cameră circulară uriaşă, cu un inel în jurul său, care probabil ajută la crearea unei pante ce reduce protuberanţa modulului.

Vedem aici 4 senzori foto şi bliţul a fost integrat separat modul, în stânga sa. Sunt şi voci care afirmă că avem aici de fapt un bliţ Xenon şi nu LED, ceva ce nu prea mai vezi pe telefoane în ziua de azi. Bretonul a rămas în zona din faţă, aparent o idee mai îngust decât cel de pe Mate 20 Pro. Ar trebui să ascundă pe lângă camera selfie şi un mecanism de autentificare în stil Face ID de la Apple.

Cât despre cele 4 camere din spate, se zvonea la un moment dat că primim doi senzori de 40+ 40 MP, dar şi o cameră cu zoom optic 5X şi o cameră Bokeh sau Macro. La interior se află 12 GB RAM, 256 GB stocare, o baterie de 4500 mAh şi procesorul Kirin 990, care va fi prezentat la IFA 2019 pe 6 septembrie. Ecranul de 6.5 inch are curburi laterale şi integrează cititorul de amprente.

Sună a telefon superdotat şi abia aşteptam să vedem la ce preţuri vine. Scăpările indică şi nuanţe mov, verde-albăstrui şi verde închis, unele cu gradient.

Citeste stirea completa