0 comments

Huawei Mate 30 Pro apare într-o fotografie convingătoare, pe verde; Aflăm ceva nou despre designul său – Mobilissimo.ro

by on 1 septembrie 2019
 

Huawei Mate 30 Proa tot avut scăpări în ultima vreme şi când nu aflam ce dotări aduce, auzeam veşti proaste despre smartphone, cum ar fi că nu va veni cu Google Play Services. Trecând peste asta, tocmai am descoperit o nouă fotografie cu telefonul, postata pe Instagram de către Mrwhosetheboss.

Sursă este un YouTuber respectat, cu peste 2 milioane de abonaţi şi care face recenzii de telefoane şi gadgeturi. Mrwhosetheboss a postat fotografia cu mesajul „Huawei Mate 30 Pro are un concept bazat pe cele mai noi scăpări”. Fotografia prelucrata de aici ne prezintă un Huawei Mate 30 Pro pe verde „smarald” şi cu cameră rotundă şi protuberantă pe care am tot văzut-o în ultima vreme.

Huawei Mate 3src Pro apare într-o fotografie convingătoare, pe verde; Aflăm ceva nou despre designul său

Încă nu sunt sigur dacă acel bliţ lateral este unul Xenon sau LED, dar aş paria pe LED în prima fază. Observăm un senzor extra sub bliţ, probabil unui Time of Flight. Camera rotundă include 4 senzori şi la un moment dat circulau zvonuri că doi dintre ei sar de 40 megapixeli. Aşteptăm şi o cameră cu zoom optic avansat şi evident o cameră ultra wide.

Ce e diferit faţă de ultimele scăpări? Faptul că spatele acesta din sticlă are şi o textură punctată sub sticlă. Aşteptam telefonul pe la jumătatea lunii septembrie, cel târziu în octombrie, cu un procesor Kirin 990 la interior şi venind şi pe nuanţe de mov cu gradient şi un soi de Breathing Crystal nou. Ar trebui să aibă un ecran de peste 6.5 inch în diagonală, cu cititor de amprente integrat, 12 GB RAM şi 256 GB stocare, plus o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa