0 comments

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE UIMITOARE – iDevice.ro

by on 3 mai 2019
 

Huawei MATE 30 PRO specificatii

Huawei MATE 30 PRO. Direct din China vine astazi o veste extrem de interesanta cu privire la specificatiile tehnice pe care urmeaza sa le ofere noul model de smartphone pentru clienti, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre schimbari complet neasteptate. Informatiile sunt deocamdata iferite cu titlul de zvon, iar aceste specificatii tehnice sunt preliminare, insa daca Huawei MATE 30 PRO va avea intr-adevar aceste componente, va fi extrem de interesant.

Huawei MATE 30 PRO. Pentru inceput ni se spune ca telefonul va avea un ecran AMOLED cu diagonala de 6.71 inch, o crestere substantiala fata de cel de 6.4 inch oferit in seria actuala, dar cititorul de amprente din ecran nu va disparea. Procesorul Kirin 985 este confirmat iar pentru Huawei MATE 30 PRO, ceea ce este destul de logic, iar asta pentru ca in toamna cei de la Huawei vor anunta noi modele de procesoare pentru telefoanele proprii, si e logic sa fie implementate in seria noua.

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE UIMITOARE

Huawei MATE 30 PRO. Se pare ca telefonul va fi vandut atat intr-o versiune care are conectivitate 5G, cat si intr-una care are conectivitate 4G, decizia de aoferi atat de multa diversitate fiind una laudabila pentru compania chinezeasca. In versiunea 5G a telefonului Huawei MATE 30 PRO va exista un modem Balong 5000, in timp ce deocamdata nu se stie ce modem va fi inclus in versiunea 4G, insa nu cred ca va fi ceva diferit fata de ceea ce ofera Qualcomm in acest moment.

Huawei Mate30Pro will be equipped with a 7-nanometer EUC-processed Kirin 985 processor, which will include the Balong 500 chip and support 5G network. Compared with the P30Pro, the Mate30 series will have a bigger and better screen, and this time Huawei plans to purchase a 6.71-inch display produced by BOE. In addition, the battery capacity of Huawei Mate 30 Pro is 4200mAh, which may be disappointing, but it will be equipped with 55W Huawei super fast charging function.

Huawei MATE 30 PRO. Camera va fi una quad, asa cum se asteapta toata lumea, iar diferente in ceea ce priveste senzorii de imagine nu vor exista in comparatie cu Huawei P30 PRO aflat in momentul de fata in vanzare. Bateria din Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aiba o capacitate de 4200 mAh, plus incarcare rapida de pana la 55W, deci va putea trage energie extrem de repede, asa cum si-a invatat compania clientii de ceva vreme.

Huawei MATE 30 PRO. Interesant este faptul ca Huawei ar dori sa elimine complet sistemul de recunoastere faciala, insa mai multe despre aceste schimbari vom afla in urmatoarele luni, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a vedea ce va fi oferit.

Citeste stirea completa