0 comments

Huawei Mate 30 Pro se afișează în randări proaspete via Evan Blass; Vedem și varianta standard Mate 30 – Mobilissimo.ro

by on 16 septembrie 2019
 

Începutul de săptămână îl găsește pe celebrul leaker Evan Blass foarte ocupat, acesta dezvăluind în ultimele ore pe pagina sa de Twitter numeroase randări pentru smartphone-urile Huawei Mate 30 și Mate 30 Pro. Le vedem mai jos și ce trebuie spus din start, este că imaginile confirmă toate elementele de design pe care anterior le vedeam reprezentate în randări 3D sau randări pentru huse.

Huawei Mate 3src Pro

Îl avem în primul rând prezentat pe Huawei Mate 30 Pro într-o imagine promoțională, flagship-ul ultra-dotat din serie ce vine cu ecran edge-to-edge, o mică bărbie în zona inferioară și un decupaj sus pentru sistemul de scanare facială 3D. În spate descoperim modulul circular de cameră ce integrează 4 senzori foto, iar chiar lângă avem și un bliț LED generos ca dimensiuni. De jur împrejurul camerei foto apare un soi de inel de culoare diferită ce accentuează ideea de obiectiv foto.

Huawei Mate 3src Pro

Imaginea cu numărul 2 ne oferă o privire asupra terminalului din lateral, acolo unde se remarcă marginile ecranului curbate la aproape 90 grade. Vedem și slotul pentru cartela SIM la bază, microfonul și ceea ce pare a fi portul USB-c pentru alimentare. La fel ca pe modelele P30 și P30 Pro, se merge pe o bază complet dreaptă.

Huawei Mate 3src Pro

Cât despre Huawei Mate 30, acesta poate fi văzut în randarea de mai sus cu un display edge-to-edge la rândul său dar nu și curbat precum varianta Pro. Are un decupaj mai mic în zona superioară și vedem că marginile laterale stânga-dreapta sunt suficient de înguste. Nu avem din păcate și o imagine cu zona din spate, dar cel mai probabil este vorba tot despre o cameră foto circulară.

Atât Mate 30, cât și Mate 30 Pro vor avea procesoare octa-core Kirin 990, scanner de amprente integrat în ecran, mult spațiu de stocare și până la 12 GB RAM. Rămâne problema software cu Android-ul Google, ultimele vești dezvăluind că telefoanele se vor livra cu un Android AOSP fără aplicațiile Google la bord.

Huawei ar fi dezvăluit o metodă de instalare a serviciilor Google pe telefoane, dar mai multe aflăm pe 19 septembrie când are loc evenimentul de lansare. 

Citeste stirea completa