0 comments

Huawei Mate 30 Pro și Mate 30 au capacitatea bateriilor dezvăluită; Creșteri în mAh pentru ambele variante – Mobilissimo.ro

by on 20 august 2019
 

Au trecut câteva zile bune de la ultimul leak asociat lui Huawei Mate 30 Pro, dar iată că astăzi sosesc noutăți în online. Descoperim astfel o serie de fotografii reale ale presupuselor baterii ce se vor afla la interiorul celor două modele din lineup, adică Mate 30 cel simplu și Mate 30 Pro. Aflăm în rândurile de mai jos capacitatea acestor acumulatori și amintim ce alte detalii se mai cunosc despre dispozitive.

Huawei Mate 3src Pro

Ei bine, avem pentru început mai sus fotografia în care apare bateria destinată lui Huawei Mate 30 Pro aparent, o unitate de 4500 mAh, creștere notabilă de la cei 4200 mAh ai acumulatorului de pe modelul predecesor. Cât despre varianta standard de Mate 30, s-ar părea că bateria de la interiorul său va avea o capacitate de 4200 mAh (4000 mAh pe Mate 20).

Huawei Mate 3src

Creșterile la capitolul capacitate sunt binevenite asta în situația în care așteptăm și o creștere pentru diagonale, în vreme ce rezoluțiile ar rămâne aparent aceleași de pe modelele predecesor (FHD+ Mate 30 / QHD+ – Mate 30 Pro). Știm că noile telefoane vor avea procesoare Kirin 990 la bord, variante cu până la 12 GB RAM și suport pentru filmare 4K la 60 cadre pe secundă.

De asemenea, zvonurile indică prezența unui ecran de 6.7 inch pe Mate 30 Pro, ecran cu muchii laterale curbate la 88 grade. Tot pe această variantă vom primi o cameră foto cvadruplă cu următoarea componență: 40 mpx + 40 mpx + 12 mpx (ultra-wide) + 8 mpx (zoom optic 5x). Lansarea ar putea avea loc luna viitoare sau cel târziu în octombrie. 

Citeste stirea completa