0 comments

Huawei Mate 40 Pro primeşte un scurt hands on, la metrou (Video) – Mobilissimo.ro

by on 26 septembrie 2020
 

Huawei Mate 40 Pro a tot avut parte de scăpări pe parcursul acestei veri, dar în ultimele săptămâni acestea s-au rărit. Am început să vedem leak-uri de Mate X2 şi telefoane Nova 8 mai degrabă. Azi reapare Mate 40 Pro, de această dată într-un scurt clip hands on, pe care îl puteţi vedea mai jos.

De această dată cineva a fost filmat într-un metrou cum foloseşte acest terminal, cu un decupaj pilulă pentru camera selfie duală. Vedem şi un buton Power colorat şi butoanele de volum de deasupra sa. Auzisem că în urma feedback-ului de la Mate 30 Pro, Huawei a decis să revină la butoane fizice de volum. Observăm şi că ecranul cascadă este mai puţin curbat decât în cazul predecesorului.

Se pare că decupajul pentru camera selfie va mai mic şi mai discret decât cel văzut pe P40 Pro, aşa cum se speculase de altfel. Huawei Mate 40 şi Mate 40 Pro ar urma să vină în octombrie, inaugurând procesorul Kirin 9000 (cunoscut şi drept Kirin 1000 sau Kirin 1020 la un moment dat), CPU de 5 nm. Va păstra o cameră cu modul circular în spate şi cu 4 senzori, dintre care unul de 108 megapixeli cu o lentilă 9P.

Apare şi o cameră periscop cu zoom optic 5X, alături de o cameră ultrawide şi un senzor ToF. În august apărea şi un preţ de pornire de 860 de dolari pentru Mate 40 Pro, sub sumele la care ne aşteptam iniţial. Recent a apărut şi teoria unui Mate 40 Pro+, dar nu e nimic sigur în acest moment.

Tot în ultima vreme se zvoneşte şi că debutul telefonul are loc doar în China în octombrie şi de abia în 2021 pe piaţa internaţională.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa