0 comments

Huawei MATE 40 Pro: Schimbarea de ULTIMA ORA pentru Telefon – iDevice.ro

by on 2 iunie 2020
 

Huawei MATE 4src Pro k1srcsrcsrc

Huawei MATE 40 Pro este urmatorul important model de telefon care va fi lansat de catre compania chinezeasca Huawei pentru clientii din intreaga lume, iar asta se va intampla undeva prin toamna. Huawei MATE 40 Pro urma sa fie lansat de catre Huawei cu un chip Kirin 1020, care vine cu un procesor complet nou, si multe alte imbuatatiri importante, insa se pare ca s-a facut o modificare in ceea ce-i priveste, cel putin, denumirea, poate si nu doar atat.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu un chip Kirin 1000, iar diferenta fata de 1020 n-a fost explicata de catre cineva, insa ar fi bine sa fie vorba doar despre marketing si nimic mai mult. Daca e vorba despre un chip inferior celui Kirin 1020, la care lucra Huawei, atunci e destul de improbabil sa aflam asta pana cand Huawei MATE 40 Pro va fi lansat, insa informatia vine de la un leaker cu foarte multa credibilitate, deci trebuie privita ca fiind posibila.

Huawei MATE 40 Pro: Schimbarea de ULTIMA ORA pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro va avea acest chip Kirin 1000 produs de catre taiwanezii de la TSMC folosind un proces de fabricatie de 5nm, acelasi proces avansat pe care il va folosi Apple pentru noul chip A14. Acesta urmeaza sa fie ultimul chip important pe care TSMC il va fabrica pentru Huawei pana in septembrie, cand vor intra in vigoare sanctiunile impuse de catre SUA, insa Huawei MATE 40 Pro nu va fi singurul telefon care-l va folosi.

Mate 40 series use 5nm K1000 soc manufactured by TSMC.

Samsung also started to build 5nm production lines.

— Teme (特米)😷 (@RODENT950) May 23, 2020

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa ofere, multumita acestui nou chip, performante net superioare modelului anterior, dar si o autonomie mult mai buna pentru baterie. Aceste mbunatatiri vin multumita procesului de fabricatie superior folosit pentru chip, iar asa Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa le ofere clientilor o experienta de folosire care sa fie net sperioara celei care exista in momentul de fata in telefoanele care sunt pe piata.

Huawei MATE 40 Pro nu va putea oferi aplicatii si servicii Google, ceea ce reprezinta o problema uriasa, iar in ciuda noului sau procesor foarte performant, problema nu e una care poate fi data la o parte.

Citeste stirea completa