0 comments

Huawei Mate 40 va primi o zonă tactilă laterală pentru controlul camerei (Brevet + randări) – Mobilissimo.ro

by on 18 iunie 2020
 

Încă o zi şi încă o scăpare a lui Huawei Mate 40, de această dată legată de controlul camerei. Se pare că Huawei Mate 40 sau Mate 40 Pro va avea din nou un ecran foarte curbat, iar curburile vor fi puse la treabă cu butoane tactile pentru cameră.

Aflăm că terminalul va avea o modalitate de control tactil pentru cameră, ce implică apăsarea laturilor. Toate aceste detalii au fost obţinute din schiţe, brevete şi randări ale terminalelor publicate de Letsgodigital.org. Huawei Technologies ar fi înregistrat în iulie 2019 un brevet pentru un smartphone cu o nouă interfaţă a camerei. Brevetul a fost depus la CNIPA (Biroul de Brevete din China).

Brevet Huawei

Acea interfaţă specială implică apăsarea ecranului curbat pe zona laterala pentru a activa funcții/moduri de captură. Acolo am putea avea butonul declanşator al capturii, selecţia pentru modul camerei, ajustarea balansului de alb şi alte funcţii personalizabile. Ce e mai interesant e că brevetele fac aluzie şi la o cameră perfect camuflată în spate după model OnePlus Concept One, deghizându-se în panoul din sticlă.

Telefonul Mate 40 Pro e aşteptat la toamnă cu procesor de 5 nm Kirin 1020, ecran cu refresh rate de 120 Hz şi o baterie generoasă. Presimt că se va găsi în cantităţi limitate din cauza cantităţii mici de procesoare de 5nm pe care TSMC le va putea livra pentru Huawei.

Citeste stirea completa