0 comments

Huawei Mate X a fost amânat din nou; Vine în noiembrie și se lucrează deja la Huawei Mate X2 cu extra ecrane – Mobilissimo.ro

by on 15 august 2019
 

Vești proaste pentru Huawei, care părea să fie în avantgarda telefoanelor pliabile. Se pare că Mate X a fost amânat în plus, astfel că în loc să vina în septembrie, va sosi în noiembrie. Compani a confirmat decizia în cadrul unui eveniment de presă organizat în Shenzhen. Se pare că motivul amânării ar fi o schimbare de design.

Printre modificări se număra o balama Falcon regândită, dar și un buton Power mai subțire. În aceeași conferința Huawei a mai confirmat că deja lucrează la un succesor pentru acest pliabil. Acel Mate X2 ar trebui să sosească în 2020, probabil la MWC 2020 și ar avea ecrane în plus, scăpând de spatele metalic și înlocuindu-l cu sticlă, care va integra un nou spațiu de afișaj.

Asta în vreme ce Mate X își păstrează spatele din oțel inoxidabil, după ce au fost și teste cu o variantă din aluminiu. Decizia de a amâna acest pliabil ar putea fi în favoarea celor de la Samsung, care vor lansa Galaxy Fold luna viitoare, rămânând prima companie mare cu un produs de gen.  

Citeste stirea completa