0 comments

Huawei MatePad Pro, prima tabletă cu decupaj în ecran pentru camera selfie apare într-o randare nouă – Mobilissimo.ro

by on 1 noiembrie 2019
 

Cu doar o săptămână în urmă descopeream imagini cu prima tabletă din lume ce adoptă un decupaj în ecran asociat camerei foto selfie, tabletă care în acel moment avea asociată denumirea MediaPad M7. Astăzi ne lămurim cu privire la numele oficial grație unei dezvăluiri din partea celebrului zvonac Evan Blass care are pentru noi și randarea detaliată pe care o puteți admira mai jos! 

Huawei MediaPad Pro

Ei bine, numele oficial al acestui dispozitiv va fi Huawei MediaPad Pro și după cum se poate vedea, va sosi alături și de câteva accesorii precum stylus și o tastatură dock foarte subțire ideală pentru cei care au de editat text on the go. Muchiile din jurul ecranului sunt foarte înguste, iar unii au început deja să se întrebe dacă nu cumva această cameră selfie nu putea fi integrată direct în marginea de sus, pentru a ne scăpa de “bulină”.

Cel mai probabil se putea opta și pentru o asemenea alternativă, dar Huawei a dorit să bifeze o premieră, cea a primei tablete din lume cu decupaj bulină în ecran pentru camera selfie. Nu avem încă detalii despre pachetul hardware ce ni se oferă aici, dar cel mai probabil vorbim despre un pachet hardware high-end cu CPU Kirin 980 sau Kirin 990, 6 sau 8 GB RAM, mult spațiu de stocare și ecran generos de 10.1 inch.

Aflăm mai multe curând! 

Citeste stirea completa