0 comments

Huawei P30 Pro apare cu procesor Kirin 980 și 8 GB RAM în cadrul unei listări GeekBench – Mobilissimo.ro

by on 12 martie 2019
 

În tandem cu teaserele foto ce s-au dovedit a fi false, iată că Huawei P30 Pro își face apariția astăzi și în cadrul unei listări GeekBench care ne confirmă o parte dintre dotările hardware ale dispozitivului. Așa cum se vehicula, device-ul sosește la pachet cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 980, același regăsit și pe flagship-ul Huawei Mate 20 Pro care debuta oficial toamna trecută pe piață.

Huawei P30 Pro

Revenind la apariția de astăzi, descoperim că noul telefon pregătit de către Huawei adoptă și 8 GB RAM și că rulează din fabrică sistemul de operare Android 9.0 Pie alături de interfața EMUI 9.0. Raportat la performanțe observăm că această variantă de Huawei P30 Pro obține 3251 puncte la testul single-core, respectiv 9670 puncte la testul multi-core.

Aceste rezultate sunt foarte apropiate de cele pe care le-am obținut noi cu Huawei Mate 20 Pro în cadrul testelor realizate, astfel că nu este cazul să vă așteptați la creșteri de performanță pe noile modele P30, upgrade-ul urmând a fi remarcat la nivel de cameră și design în spate.

Vă amintim că lansarea lui P30 și P30 Pro este programată pentru data de 26 martie! 

Citeste stirea completa