0 comments

Huawei P40 ar putea sosi la un preț mai mic decât cel purtat de Huawei P30 la debut – Mobilissimo.ro

by on 30 ianuarie 2020
 

Între numeroasele leak-uri asociate smartphone-urilor din seria Galaxy S20 apar iată și vești despre flagship-urile pregătite de către Huawei pentru lansare în martie. Astăzi descoperim prin intermediul leaker-ului @RODENT950 faptul că telefoanele din seria Huawei P40 ar putea sosi la prețuri mai mici față de cele la care au debutat pe piață modelele predecesor.

Mai precis, aflăm că varianta de bază Huawei P40 ar putea costa doar 599 euro în varianta de bază, în vreme ce pentru modelul Pro vom scoate din buzunar 800 euro. De asemenea, sunt șanse mari să vedem și un Huawei P40 Pro Premium cu spate din ceramică ce va fi vândut se pare la suma de 1000 euro la debut. 

Huawei P4src Pro

În comparație, Huawei P30 se lansa anul trecut la prețul de 800 euro în varianta de bază, iar P30 Pro la 1000 euro. Posibil ca această tăiere de preț să aibă loc tocmai din cauza lipsei pachetului Google Mobile Services (GMS), sau ca sumele ce ne sunt prezentate să fie destinate pieței din China.

Ca fapt divers aflați că Google încasează 40 dolari pentru fiecare telefon licențiat GMS și vândut pe piața din Europa. Referitor la dotări, așteptăm display-uri cu decupaje ovale pentru camere selfie duale și camere principal de 52 mpx. Modelul Pro Premium va ajunge la zoom optic 10x, iar cel Pro la 5x. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Citeste stirea completa