0 comments

Huawei P40 Pro primește o randare nouă ce dezvăluie variantele de culoare; Nuanțe gradient cu finisaj mat – Mobilissimo.ro

by on 16 ianuarie 2020
 

Ultimele zile ne-au adus și leak-uri proaspete asociate lui Huawei P40 și P40 Pro, iar dacă zilele trecute vedeam cum se prezintă varianta standard la capitolul look, astăzi este momentul să privim și asupra modelului mai mare și mai bine echipat. Vorbim desigur despre Huawei P40 Pro, telefon ce tocmai și-a făcut apariția în imaginea de mai sus prin intermediul publicației 91mobiles.com.

Trebuie menționat faptul că această randare are doar rolul de a ne prezenta variantele de culoare, asta din cauză că rezoluția imaginii este destul de mică și nici calitatea fantastică încât să descoperim alte elemente vizuale. Vor fi deci 5 variante de culoare și anume negru, auriu (Blush Gold), argintiu (Silver Frost), albastru (Deep Sea Blue) și alb (Ice White). 

Aceste nuanțe sunt de tip gradient și la prima vedere pare că dispun de un finisaj metalic/mat similar cu ce ne-a oferit Apple toamna trecută pe modelele iPhone 11 Pro. Această variantă Huawei P40 Pro este așteptată cu ecran curbat de 6.5 – 6.7 inch, procesor Kirin 990 5G, scanner de amprente integrat în display și cu un setup quad-camera în spate.

Va include un senzor principal de înaltă rezoluție (64 sau 108 mpx), unul secundar ultra-wide, un senzor 3D Time of Flight și nu în ultimul rând o cameră periscop pentru zoom optic 10x. Lansarea ar fi programată pentru luna martie în Paris. 

Citeste stirea completa