0 comments

Huawei P40 Pro va sosi aparent și într-o versiune premium cu spate din ceramică precum S10+ – Mobilissimo.ro

by on 15 ianuarie 2020
 

Deși nu la fel de multe precum leak-urile asociate lui Galaxy S20, avem și detalii despre flagship-ul Huawei P40 Pro dezvăluite în mediul online. Astăzi de exemplu aflăm că celor de la Huawei le-a plăcut atât de mult ediția Ceramic a lui Galaxy S10+ încât plănuiesc să utilizeze ceramica pe o variantă premium a lui P40 Pro.

Huawei P4src Pro

Vestea vine chiar din partea celebrului zvonac Evan Blass, astfel că acordăm o doză serioasă de credibilitate zvonului de față. Vă amintim că acest material mai special a mai fost folosit și pe alte telefoane în trecut, un exemplu fiind Xiaomi Mi 6 care primea o variantă de ceramică în 2017, fiind urmat de ineditul Xiaomi Mi Mix.

Anul trecut Samsung și-a răsfățat fanii cu un S10+ Ceramic, iar acum este rândul celor de la Huawei să adopte materialul pentru viitorul său flagship. Din datele știute, Huawei P40 Pro este așteptat cu ecran curbat de 6.5 – 6.7 inch, procesor Kirin 990 5G, suport 5G dual-mode și cu setup foto Penta-Lens în spate și un zoom deosebit. Așteptați-vă la un preț piperat pentru această variantă ceramică care ar putea aduce și 1 TB stocare! 

Citeste stirea completa