0 comments

Huawei P40 se lansează oficial astăzi și poți urmări evenimentul live de aici, începând cu ora 15:00 (ora României) – Mobilissimo.ro

by on 26 martie 2020
 

A venit și ziua cea mare, ziua în care Huawei își va prezenta primele terminale flagship din 2020 și anume modelele din seria Huawei P40. Din cauza situației actuale în care ne aflăm, lansarea va avea loc doar în online și va putea fi urmărită live de către curioși chiar prin intermediul acestui articol. Aveți stream-ul asociat evenimentului mai jos, cu mențiunea că show-ul va începe de la ora 15:00 (ora României)

Vă amintim faptul că în cadrul acestei conferințe virtuale sunt așteptate variantele Huawei P40 și Huawei P40 Pro, dar și un al treilea model din serie intitulat Huawei P40 Pro Premium echipat cu panou spate din ceramică și setup foto Penta Lens în spate. În schimb, pe varianta standard P40 vom avea un setup foto triplu, ecran de 6.1 inch, 8 GB RAM și baterie de 3800 mAh cu suport pentru alimentare rapidă la 22.5W.

Huawei P40 Pro pe de altă parte ne va propune un ecran mai mare de 6.58 inch, setup foto quad-camera în spate și baterie de 4200 mAh cu alimentare mai rapidă, la 40W. Vom avea pe toate variantele procesoare octa-core HiSilicon Kirin 990 5G, cititoare de amprente integrate în display-uri și conectivitate Wi-Fi 6+. 

Aflăm peste doar 5 ore cum arată listele complete de specificații și cum se descurcă noile telefoane la nivel de captură foto. Revenim cu detalii despre fiecare telefon în parte! 

Citeste stirea completa