0 comments

HUAWEI. TELEFOANELE VOR RAMANE FARA ACTUALIZARI, IATA DE CAND – iDevice.ro

by on 4 august 2019
 

Huawei. Telefoanele vor Ramane FARA Actualizari, iata de CAND

Huawei. Un cronometru a inceput de ceva vreme pentru compania chinezeasca, care la aproape 3 luni de la impunerea sanctiunilor SUA impotriva sa, nu a reusit sa le suspende macar partial. Desi Donald Trump a promis ca Huawei va avea parte de zile mai bune, si ca sanctiunile vor fi partial reduse, pana acum n-au fost decat promisiuni fara vreo dovada a faptului ca exista dorinta de a le permite sa lanseze noi telefoane in 2019.

Huawei. In august va expira si acea exceptie de 3 luni care le permitea chinezilor sa mai ofere actualizari de securitate pentru Android catre clienti, iar dupa acel punct nu vor mai putea oferi absolut deloc update-uri. In doar cateva saptamani situatia chinezilor va deveni una dramatica, pentru ca vor fi complet exclusi de la a colabora cu companiile americane, Huawei avand acum posibilitatea de a mai furniza anumite produse catre ele.

Huawei. Telefoanele vor Ramane FARA Actualizari, iata de CAND

Huawei. Compania se plange in continuare ca are accesul la Android restrictionat, acelasi lucru fiind valabile si pentru componentele importante folosite in telefoanele pe care le laneaza in lumea intreaga. Huawei nu poate cumpara acum procesoare, chip-uri Wi-Fi, Bluetoot, modem-uri GSM, si o gama variata de alte componente, totul din cauza sanctiunilor SUA, si in curand lucrurile vor deveni mai grave pentru compania serios afectata deja.

Huawei. Pe 21 august expira cele trei luni de exceptii pentru sanctiunile impuse de catre SUA, iar de atunci Google nu va le va mai permite chinezilor sa ofere cele mai recente actualizari de securitate pentru Android. Din acel punct, clientii cu telefoane de la Huawei vor avea parte doar de actualizarile pe care le ofera compania pentru ceea ce a implementat ea in Android, ea putand sa rezolve singura probleme de securitate, dar nu se stie cate.

Huawei. Acestea fiind spuse, urmeaza doua saptamani decizive pentru compania chinezeasca, iar daca americanii nu vor renunta macar partial la sanctiunile pe care le-au impus, atunci situatia se complica serios.

Citeste stirea completa