0 comments

Huawei vinde 100.000 de telefoane Mate X pe lună – noobz.ro

by on 15 ianuarie 2020
 

Huawei vinde 1srcsrc.srcsrcsrc de telefoane Mate X pe lună

Huawei se laudă cu vânzările primului telefon pliabil al companiei. Potrivit Android Central, Huawei vinde 100.000 de telefoane Mate X pe lună. Asta, de la lansarea acestuia în China în luna noiembrie a anului trecut. Prețul modelului este de aproximativ 1,847 euro.

Huawei vinde 100.000 de telefoane Mate X pe lună – Mai puțin, comparativ cu Samsung Galaxy Fold

Vânzările estimative sunt mici în comparație cu compania rivală Samsung și cu vânzările de Galaxy Fold. Însă, nu se știe cu exactitate cu cât sunt mai mici acestea.

Președintele Samsung Young Sohn a spus inițial că s-au vândut 1 milion de unități. Însă, la CES 2020, am aflat de la DJ Koh că vânzările ar fi de 400.000 spre 500.000 de terminale Galaxy Fold.

Atât Huawei, cât și Samsung au fost primele companii din cursă care să aducă pentru prima dată pe piață un telefon pliabil în 2019. La CES 2019, au fost o mulțime de prototipuri de telefoane pliabile, însă puține au văzut lumina zilei.

În februarie, se pare că Samsung lansează al doilea telefon pliabil. De asemenea, vor apărea în magazine atât telefonul pliabil Razr de la Motorola, cât și Duo de la Microsoft.

Când va exista Huawei Mate X și în afara Chinei

Prezentat la Mobile World Congress 2019, Huawei Mate X a fost inițial programat să fie lansat în iulie 2019. Însă, producătorul chinez a reprogramat lansarea acestuia pentru noiembrie. Cauza ar fi fost rafinarea și îmbunătățirea ecranului pliabil, după ce și Samsung a amânat lansarea telefonului Galaxy Fold.

Huawei nu a anunțat oficial o dată de lansare pentru Huawei Mate X în afara Chinei. Dar, a spus că își va face debutul în Europa în primul trimestru al acestui an.

A doua iterație a telefonului Huawei Mate X este așteptată la MWC 2020, luna viitoare.

În timpul în care Huawei lansează telefoane inovative pliabile, un telefon mid-range de-al companiei a luat foc în buzunarul unui român. Aveți povestea pe larg pe Noobz.ro.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa